2777
2789

خانواده شوهر من از روز اول زندگي خيلي با من سرد و بد بودند و بقصد كارهابي ميكردند كه من ناراحت بشم. من خارج هستم ميدونم الان ميگيد خوش بحالت و بازم تو خارج به اونها فكر ميكني. 

مثلا خواهر شوهرهام كادو مبفرستادم اوايل زنگ ميزدند و از شوهرم تشكر ميكردند، برادرش از اول بهش گفت دوست ندارم زنت رو ببينم و خونم نياد و ما با اينكه نزديك بوديم همرو نديديم. يا خواهر شوهر هام حتي يكروز هم من رو خونشون راه ندادن و بچم رو هم نديدن. فقط به شوهرم زنگ ميزنن ماهي يكبار و سالي يكبار تلفني با من در حد چند دقيقه و با بچم.

الان بچه هاي خودشون ازدواج كردند و مثلا دارن بچه دار ميشن و شوهر من از الان داره فكر ميكنه چي كادو بره و خونشون بره. من خيلي ناراحت ميشم از اينكه اصلا بي احترامي هايي كه بمن شده رو نميبينه.

كسي كه مثلا خودش خونه من اومده و هيچي دستش نگرفته براي ما يا بچمون بياره چرا الان ما بايد براي بچش كادو بديم؟

اصلا راضي نيستم ولي شوهرم رو خانوادش خيلي حساس هست و فقط اين يكي اينطوري هست كه هر چي بهش بي احترامي كنن بيشتر طرفشون ميره.

كسي هست مثل شرايط من رو داشته باشه؟

شما چطور كنار مياييد و چيكار ميكنيد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا درست بشو نیستن تاجایی ک خودشون سرشون به سنگ بخوره...حالا ما خانواده پدریم به این شدتی ک شماگفتی هم نبودن ولی درکل بابام بیشتر براشون سنگ تموم میزاشت نسبت به خودشون برای ما...عمم ک عروس گرفته بود عید اومدن خونمون چندساال پیش ک همه ده هزاری عیدی میدادن بابام بهشون تراول عیدی میداد میگف نو عروس هستن...ولی بالاخره یجایی خودش سر انداخت😊

شوهر منم خیلی علاقه مند به خانوادش اما خانواده شوهر من سیاست دارن هیچوقت جلو شوهرم بدمو نمیگن قربون صدقم میرن پشت سر زر میزنن متاسفانه نمیشه اثبات کرد

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
وای چه شوهر ساده ای عزیزم هر کس هر چشمی نگاهمان کرد مام همین جور نگاهش میکنیم

اینجور شوهر ها معتقد هستن که شان و منزلت ما فرق میکنه وبا حسابی خرج کردن برا اطرافیان حتی به قیمت از شکم زن و بچه زدن 

احترام و لیاقت میخرن برا خودشون.

درست بشو نیستن اخرسرم کمتر از همه احترام دارن.

بقیه افراد موقعی که گشنه هستن یاد این افراد میفتن موقع سیری ادمم حسابشون نمیکنن.

وقتی از کسی ضربه خورده توهم چندتا ضربه بزن ماست نباش

وقتی حتا ب زور تلفنی باهات حرف میزنن چعرا میان خونت با روی باز پذیرایی میکنی؟ تقصیر خودته🙂شوهرت حرف سرش نمیشه؟ انقد کور و نفهمه ک ب تنها زنش این همه بی احترامی بشه ولی اهمیت نده؟؟ چطوری موندی ط در تعجبم راسی عروسی مروسی هم نمیای سنگین و رنگین بشین خونت از حقت دفاع کن

هیچ فایده نداره هر چی من مخالفت کنم اون بیشتر سمتشون میره، بالاخره خانوادشن من مخالفت کنم میگه پول خودمه، خیلی وقته بی خیال این چیرا شدم چون آرامش زندگی خودم بیشتر مهمه برام، میدونم حرف بزنم چون حساسه فقط من بده میشم 

شوهر من همینه دقیقا البته من مشکلی با خانوادش ندارم اما شوهرم از حلق من و بچم میزنه میده بهشون منتها من برام مهم نیس و بهش فکر نمیکنم 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
اینجور شوهر ها معتقد هستن که شان و منزلت ما فرق میکنه وبا حسابی خرج کردن برا اطرافیان حتی به قیمت از ...

دقيقا همينطور هست. فكر كنم شوهرم شخصيت مهر طلب داره. ميخواستم هميشه ادم خوبه باشه. من از دست كارهاش خيلي ناراحت ميشم ولي اگر مخالفت كنم دعوت ميشه و داد ميزنه

وقتی از کسی ضربه خورده توهم چندتا ضربه بزن ماست نباش وقتی حتا ب زور تلفنی باهات حرف میزنن چعرا میان ...

چيكار كنم همش ميگه خانوادم هستن. تازه ميخواست بچه خواهر شوهرم بياد از دست من و مادرم ناراحت شد كه چرا غذا كم درست كرديد. اصلا نميدونم بايد چيكار كنم. اخلاقش بد هست . ميترسم دعوا بشه و داد و بيداد جلوي بچه ها. اصلا منطق نداره. 

اگر گفت بريم ديدن بچش من ميخوام نرم. ولي مطمئن هستم خودش كادو ميخره و ميره ديدنش:

بمن ميگه تو نيا من خودم ميرم 

هیچ فایده نداره هر چی من مخالفت کنم اون بیشتر سمتشون میره، بالاخره خانوادشن من مخالفت کنم میگه پول خ ...

خودش تنها ميره؟

خيلي زور داره بخدا

تو همه خواهر و برادرها فقط اين يكي اينطوري هست. 

اصلا بهش زنگ نميزنن فقط اين چسبيده بهشون

شوهر من همینه دقیقا البته من مشکلی با خانوادش ندارم اما شوهرم از حلق من و بچم میزنه میده بهشون منتها ...

خوب اخه خانوادش باهات خوب هستند. مال من بدجنس هستند و بشدت كينه اي: حتي به بچه مترهم محبت ندارن. اصلا نميدونم چيكار كنم