یه دختر ۲۲ سالم با یکی ۳سال بودم عاشقانه همو دوس داشتیم و یه ساله که سر لج و لجبازی کاتیم هنوزم مث روزای اول میخوامش و به هیچ کس دیگه فکرم نمیتونم کنم حتی و اینم نمیدونم که برگشتی در کار هس یا نه ینی نمیخوام فک کنم که رابطم به پایان رسیده😔از طرف دیگه خواستگارای خیلی خوبی دارم که سر همین موضوع ردشون میکنم هیشکی نیس که حرف دلمو بهش بزنم دارم میمیرم🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم در مورد ازدواج ریسک نکن.در مورد خواستگارای خوبت حتما فکر کن.از کجا معلوم اون یک درصد بهت فکر کنه و براش اهمیت داشته باشی؟؟؟ نمیخوام ناراحتت کنم اما اگه اونم حسش ب تو همین بود حتما هرجوری شده بهت می گفت
اسون نیست اصلا ،من خودم 28سالمه 6سال بایکی بودم عاشق هم یقصد ازدواج همه راضی اومدن خواستگاری یهو اصلا نمیدونم چیشد خانوادش نذاشتن جدا شدیم 2سال گذشته واسم مثل مرگ بود خیلی سخت الانم با کسی نیستم ولی دیگه یخودم اومدم کع باید بفکر خودم ایندم باشم همونجور که اون الان پی زندگی خودشه ببین تلخه سخته ولی چیکار میشه کرد ....