2777
2789
عنوان

عشق و نفرت

131 بازدید | 14 پست

به یکی از نزدیکانم حس عشق و نفرت دارم.دوس ندارم اینطور باشم😭چیکار کنم.در ضمن هم جنسمه

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...
یعنی چی یعنی همجنسگرایی?

نه بابا میگم در عین دوست داشتن بدم میاد ازش🤦🏻‍♀️نسبت نزدیکی باهم داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه چی.میگم.خوب گوش کن من به همسرم اوایل عشقو نفرت داشتم.الان رو خودم کار کردم خعلی بهتر شدم.از ...

بعضی وقتا بی دلیل اصن نگاش میکنم ...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بابت این حس عذاب وجدان دارم

بعضی وقتا بی دلیل اصن نگاش میکنم ...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بابت این حس عذاب وجدان دارم

تا دلت بخاد من نسبت بهدهمسرم اینجوریی بودم عذاب وجدان خفم میکرد خدارو شکر بهتر شدم از قبل ...فک کنم بعضی آدما اینجورین ک ادم نسبت بهشون این حسی میشه

تا دلت بخاد من نسبت بهدهمسرم اینجوریی بودم عذاب وجدان خفم میکرد خدارو شکر بهتر شدم از قبل ...فک کنم ...

هی ...بدترین قسمت اینه که اون عاشقانه به من محبت می‌کنه و دوسم داره ولی من بعضی وقتا بی دلیل میپرم بهش بخاطر این حسم🤦🏻‍♀️

هی ...بدترین قسمت اینه که اون عاشقانه به من محبت می‌کنه و دوسم داره ولی من بعضی وقتا بی دلیل میپرم ب ...

میدونم چی میگی اینروزا پشت سرم گذاشتم البته بازم پیش میاد 😣😊گاهی