2777
2789

اخلاق خوب انقده داره ک چیز بدی ب چشمم نیومده تاحالا...

اما اینک بعضی وقتا من یه حرفیو میزنم منظورمو نمیگیره عصبیم میکنه ینی خودش میخواد ک حرصمو در بیاره...

و اینک خیلی دلش صافه و پاکه در مقابل ادمای گرگ ینی یکی بهش نارو میزنه اون نمیکنه مث خودش باشه یا مثلا داداشش مامانش ی حرفی میزنن اون جوابشونو نمیده...من حرصم میگیره

اره هم عصبی میشه زود دعوام میکنه از اون طرفم بعدش مهربون میشه 

آهان اونجوری که خود منم همینم😬😬

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گلم😅

خب الان میگم😁

بهترین اخلاق اینه که آروم و بی حاشیم

بدترینم اینه که خجالتیم و بی نظم 😥

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
بهترینش بگم همیشه سرش تو گوشیه کاری به خیرو شر کسی نداره😄 بدترینشم اینکه خیلی زود داغ میکنه نمیزار ...

وای آره مال منم اونقدر عصبانی میشه نمیزاره ادم توصیح بده

اخلاق خوبش یکی اینکه خیلیییی زود میبخشه بدترین کاراروهم بکنم پیشقدم بشم زود میبخشه و آشتی میکنه 

دوم خیلیییی وفاداره و اصلا اهل هیزبازی و خیانت و اینا نیست 

سوم اصلا و ابداااا مخفی کار نیست و همه چی رو درمورد همه چیز و همه کس بهم میگه 

سوم عاشق بچه هامونه و و از جونش براشون مایه میزاره 

چهارم به دخترم خیلیی زیاد توجه و محبت میکنه 

بدیاش بی عرضه ست و خونه ماشین نداره،به من سرده و محبت و توجه نمیکنه،حتی از اون لحاظ 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

خوبی یه عالمه داره

بدی هم بعضی موقع به یه چیز گیر میده ول نمی‌کنه همین طور در موردش می‌گه، بعضی موقع هم فکر می‌کنه عقل کله البته بهش حق میدم به خاطر کارش اینطوریه.

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها بود، طلبِ عشق زِهر بی سر و پایی نکنیم👌🏻 عشقم همسرم، جونم دخترم👨‍👩‍👧