2777
2789

از تجربه هاتون و میزان رضایت از زندگیتون بگین.

اگر برگردین عقب چه کارایی میکنین یا نمیکنین‌

توصیه و نصیحتی دارین درمورد ازدواج و رمز و رازش؟

هر چقد دست نیافتنی تر باشی بیشتر تو کفته و تلاش میکنه بهت برسه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

من راضیم به عقب برگردم بازم انتخابم شوهرمه 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بودن با مدت آشنایی ک خانواده ها در جریان باشند فرق می‌کنه اولی رو ب هیچ وجه قبول ندارم گرچه نمیشه این چیزا رو صد در صدی گفت ولی یکی رو میشناسم با هم دوست و عاشق معشوق بودن بعد ازدواج کردن مرده روزش شب نمیشد اگ زنشو کتک نمی‌زد

ولی آشنایی با اطلاع خانواده ها عالیه ب نظرم

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
نه همیشه اینطوری نیس

ولی من همین بودم و ب همین روال ب عشق اولم ک باور نمیکردم بهش برسم رسیدم :)

اولش من دنبالش میرفتم محل سگ نمیداد بعدش ب خودم اومدم و سنگ شدم 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
والا ما که چ.س نکزدیم خودمونو و شوهرمونم همه جوره تلاششو کرد بیاد بگیرتمون

منظورت از خودمونو چ‌س نکردیم چیه؟ 

ولی من همین بودم و ب همین روال ب عشق اولم ک باور نمیکردم بهش برسم رسیدم :) اولش من دنبالش میرفتم مح ...

من برعکس حد و مرزی نداشتم .. ولی خب مثل چی برا ازدواج تلاش مرد 🥲کلا به ظرفیت طرف بستگی داره

آنتی ناتالیسم