2777
2789

سلام بچه ها کسی تجربه داشته یا تو اطرافیانش دیده ک تاثیر داشته باشه از شیرخشک نان لطفا هرکی میدونه بگه ممنون💜💜

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله و سیب درختی آب پز و جوانه گندم و اجیل کنار داروهایی که دارم استفاده کنین سر یک ماه شیش تا هشت کیلو چاق میشین تضمینی و بدون بازگشت و بدون ضرره اگه بعد دو روز جواب نگرفتین و اشتهاتون باز نشد میتونین برگردونین نصف مبلغ پرداختیتونو بهتون برمیگردونم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل