پدر مادرم فکر میکردن کار درستی میکنن نذاشتن دوستی داشته باشم؛نذاشتن با همکلاسیام دوست بشم نذاشتن برم بیرون الان که بزرگ تر شدم و 20 سالم شده؛ تحمل دنیارو ندارم تحمل توهین و حرفای زشت پسرا تو مجازی یا دنیای واقعی رو ندارم یکی بهم دروغ بگه حالم تا چند روز بده خیلی بد انگار تازه دارم از کنار پدر مادرم و خونمون وارد این دنیا میشم زندگی کردن تو این دنیا واسم خیلی سخته مردم بی رحم و بی ادب و عجیبن نمی تونم باهاشون کنار بیام این دنیا واسه من نیست من تحملشو ندارم انگار تازه واردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد چی شدی؟! یه پسره تو دایرکت از اون حرف زشتا زد اصلا حالم خیلی بده و باعث شده فکر کنم من تحمل این دنیارو ندارم مردم یجوری هستن فکر میکردم همه مثل خودم هستن نه دروغ میگن نه بدجنسن نه سنگ دلن ولی..چیشددد
بعد چی شدی؟! یه پسره تو دایرکت از اون حرف زشتا زد اصلا حالم خیلی بده و باعث شده فکر کنم من تحمل این ...
خوب این جور آشغالا رو که درجا بلاک میکنم بعدش فهمیدم که همه خوب نیستن بعضیا واقعا مریضن باید از زندگیم بزارمشون کنار تا جایی که ممکنه از آدمهای بد فاصله میگیرم تا ناراحت نشم خیلی آدما میخوان روت سوار بشن دیگه کاراشونو تا جای ممکن نمیکنم بدی هاشونو به روشن میارم با بعضیام اصلا دهن به دهن نمیشم چون اصلا در حد خودم نمیدونم که با اونا بحث کنم این تفکر که همه خوبن رو دیگه ندارم تو هم با هرکی به اندازه ای که لیاقتشه خوب باش نه بیشتر
فکرشو بکن،،،بعد از بیست سال از کنار خانواده بودن که چقدررر مراقب ما بودن وارد این دنیای وحشتناک و بی ...
سعی کن قوی باشی...ما 7 سطح اگاهی دازیم هرکی تو یکی از اون سطح هاست..کسایی که بدند خشم دارند قضاوت می کنند فحاشنو.. تو سطح های پایین هستند ..پس بخاطز سطح بقیه ناراحت نشو ..اونان بالاخره باید روزی بیاند بالا..هنوز وقتش نشده
💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚