2777
2789
عنوان

خانم های متاهل تا حالا براتون پیش اومده کسی ازتون خوشش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی همینم مونده خواهرمو بدیم به شما بی غیرتا

اوقق با خودم میگفتم پسر آشغالت به زن متاهل چشم داره اونوقت خواهرمو دودستی تقدیمتون کنم. بخدا تا چند ماه ولم نمیکرد مادره. شمارمم داشت اینقدر زنگ زد در زد و درو باز نکردم که بیخیال شد

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

😑 اره ادم بیشعور زیاده

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
شما باردار مگه نیستی؟ یعنی هنوز چشم داره به شما 🤦🏻‍♀️

ن عزیزم باردار نیستم. دخترم 3 سالشه. یسال ازون قضیه گذشته. همسایمونن  از مدل نگاهش مشخصه هنوز چشم داره. 

اوقق با خودم میگفتم پسر آشغالت به زن متاهل چشم داره اونوقت خواهرمو دودستی تقدیمتون کنم. بخدا ت ...

چه تحملی داشتی ب شوهرت نگفتی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ن عزیزم باردار نیستم. دخترم 3 سالشه. یسال ازون قضیه گذشته. همسایمونن  از مدل نگاهش مشخصه هنوز چ ...

بهتره کلا از اون محل برید 

درک نمیکنم چطور میتونن به زن متاهل چشم داشته باشن!

و چه مادر بی فکر و نادونی داشته 😐

ارامشم رو از دست دادم  احساس ناامنی می کنم  می ترسم زندگیم خراب بشه

عزیزم شما کاری نکن پیامی نده ترس نداشته باش. اون قضیه رو خودم حلش کردم به شوهرم نگفتم ه یوقت نره سراغ پسره دعوا شه بعد مردم فکر کنن منه بدبخت با پسره رابطه داشتم. تازگیا به شوهرم گفتم😒 که نکبت باور نکرد  چون زنه یجورایی فامیلشونه میگه آدمای خوبین

چه تحملی داشتی ب شوهرت نگفتی

برا آبرو خودن ترسیدم که آش نخورده و دهن سوخته بشم. شوهرم  ادم جوگیریه یهو میرفت دعوا راه مینداخت... بقیم فکر میکردن حتما منو پسره دوست بودیم باهم.. 

بهتره کلا از اون محل برید  درک نمیکنم چطور میتونن به زن متاهل چشم داشته باشن! و چه مادر بی فک ...

خوشبختانه مستاجریم دوماه دیگه میریم ازینجا