2777
2789
عنوان

خانم های متاهل تا حالا براتون پیش اومده کسی ازتون خوشش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 52 پست

پسرهمسایمون نکبت یسال ازم بزرگتره مامانشو میفرستاد میگفت بگو بهش طلاق بگیره بچشم بده به اونا تا من بگیرمش... 😐 من فقط یبار بهش سلام کرده بودم... رفته بود ب مادرش گفته بود عاشق حجابو... شدم. منکه زنه رو دیگه راه ندادم. 

شمام این پسره رو تار بده پرو

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

البته یکیو میشناسم که جدا شد خواهر زاده شوهرش گرفتش

ولی اون شوهرش معتاد بود تازه وقتی خواهر زادش بعد طلاق ابراز علاقه کرده بود زده بودش اول بار😕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرهمسایمون نکبت یسال ازم بزرگتره مامانشو میفرستاد میگفت بگو بهش طلاق بگیره بچشم بده به اونا ت ...

مادرش چه زنه خاک برسری بوده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آره😐😑 فقط بلاکش کن و اصلا اهمیت نده باهاشم اصلا اصلا صمیمی نشو...

یکیش برادرشوهرم بود البته یه مریضیه جنسی ام اونجور که مامانش میگه داره حالا راست و دروغشو نمیفهمم یهو دیدم لخت بالاسرمه و چندبارم منو کشوند بالاسر شوهرم میگفت من از این نمیترسم اولش چیزی نگفتم ولی بعد به شوهرم گفتم اخه شوهرم چون رفتارم باهاش بد شده بود گیر میداد بهم که چرا اینکارو میکنی منم با خونواده ت اینجوری رفتار میکنم الان خودشم نمیذاره من نزدیکش بشم خودمم یک کلمه باهاش حرف نمیزنم اصلا جوابشم نمیدم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

وااااای 😲 ،یه خانمی 20 سال پیش همین اتفاق براش افتاد( البته خواهر زاده ی شوهرش)، باز شوهرش جدا شد و با اون پسر ازدواج کرد ولی بعد از چند سال پسره ناسازگاری کرد جداشدن، گول این روابط رو نخور، ازش دوری کن 

مادرش چه زنه خاک برسری بوده

کم داره مادر بعدش گیر داده بود حالا که خودت ازدواج نمیکنه بگو به خواهر مجردت. خوشم از خانوادتون میادو.... 

الانم  نگاه های زیر چشمیه پسره رو سنگینیه نگاهشو وقتی که  میرم بیرون حس میکنم اعصابم خورد میشه

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

وای خعلی بده منم ی چند بار پیش اومده پسرای فامیل ی کرمی ریختن ک من از ترس سکته رو میزدم ب همسرم متعهد هستم و عاشقشم اگه زندگیتو دوس داری بهش بگو بیا پایین سرمون درد گرفت این مسخره بازیا چیه ناراحت نشین ها ولی چرا رومیدین ب این بچه های ک تازه از شیر گرفته شدند

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫
 کم داره مادر بعدش گیر داده بود حالا که خودت ازدواج نمیکنه بگو به خواهر مجردت. خوشم از خانوادتو ...

میگفتی همینم مونده خواهرمو بدیم به شما بی غیرتا