معلم_سال_بعد مدیر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 4802 عنوان از کارورزی برام نهصد هزارتومن پول ریختن خیلی کمه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 38 پست رشته ام روانشناسیه ثبت نام کردم کارورزی که اونم کم ریختن برام چهارساعت هم میرم سرکار ولی بعد ی ماه اینو برام ریختن دلم خیلی گرفته😭 تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️ 1401/01/29 | 21:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معلم_سال_بعد مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 4802 خب خدارو شاکر باش به ما اصلا تو کارورزی پول نمیدادن هیچی هیچی هیچی حتی یه ریال رشتتون چیبود تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
برکه_زندگی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 16791 دانشگاه کارگاه برامون برگزار میکننو مراکز مشاوره کار میکنیم هفته ای سه روز اونجا چیکار میکنید ؟ شما هم مشاوره میدید ؟ اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد
معلم_سال_بعد مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 4802 اونجا چیکار میکنید ؟ شما هم مشاوره میدید ؟ بله استاد هامون بهمون یاد میدنو میریم تو مراکز مشاوره و مشاوره میدیم!! یه عده هم میرن تو مدارس استثنایی آموزش میبینن تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
معلم_سال_بعد مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 4802 فک کردم دانشجو معلمی که اسم کاربری گذاشتی معلم سال بعد امسال آزمون ثبت نام کردم ب این امید که سال بعد معلم شم اینو نوشتم تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
برکه_زندگی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 16791 بله استاد هامون بهمون یاد میدنو میریم تو مراکز مشاوره و مشاوره میدیم!! یه عده هم میرن تو مدارس استثن ... چه قشنگ اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد
زیزی_گولی عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 7219 بده بمن میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
مثبت_باش عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 7599 من که هجده سال از زمان کارورزیم گذشته (البته رشتهم حسابداری بود) کارورزیهامون مفت و مجانی بود...
angeliiii عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 353 والا ما میرفتیم کارورزی پول که هیچی فحشم میدادن تمام کاراشونم من انجام میداد صبح تا عصر میرفتم خرحمالی بدون حقوقهمین که یه پولم ازم نگرفتن خداروشکر کردم😸
معلم_سال_بعد مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 4802 والا ما میرفتیم کارورزی پول که هیچی فحشم میدادن تمام کاراشونم من انجام میداد صبح تا عصر میرفت ... اجباری بود کارورزیتون؟ تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
برکه_زندگی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 16791 از رشتتون راضی هستید؟ اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد
nasssimmmm عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2247 منم سه ترم کارورزی داشتم و یه ریالم واریز نکردن ورودی ۹۲ رشته دیگهاولین باره میشنوم کارورزی میرین واریزی دارین.از طریق کارورزی وزارت کار رفتی؟ خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
angeliiii عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 353 اجباری بود کارورزیتون؟ بله یادم نیست دو واحد یا 4 واحد بود نمیرفتیم فارغ التحصیل نمیشدیم