2777
2789
عنوان

خانومای اشپز و کدبانو

204 بازدید | 15 پست

دوستان من امروز مهمون دارم ۱۰ نفر برنجمو ساعت ۶ ابکش کردم تا ۷ دم کشید آب و روغن هم بهش دادم ولی الان نگا کردم یه مقدار روش خشک شده 

بنظرتون زیرشو خاموش کنم احتمالا مهمونا ساعت ۹ بیان 

فعلا زیرش دم کش گذاشتم با شعله خیلی کم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد میشه اگه زیرشو خاموش کنی . برنجت عرق میکنه ظاهرش و‌طعمش بد‌میشه ته دیگشم نرم میشه

اره میدونم عزیزم پس چیکار کنم بخاریمون روشنه رو شمع بزارم رواون

اره میدونم عزیزم پس چیکار کنم بخاریمون روشنه رو شمع بزارم رواون

ن بذار رو‌شعله بمونه چیزی نمیشه یکم‌ خشک شدن روی بزنج طبیعیه

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
ن بذار رو‌شعله بمونه چیزی نمیشه یکم‌ خشک شدن روی بزنج طبیعیه

اهان مرسی گلم خیالم راحت کردی اخه زیرش خوبه اون روییا حالت خشک گرفتن فعلا روشعله کوچیک روشعله پخش کن کم کم گذاشتم امیدوارم تا ۹ خشک نشن

اهان مرسی گلم خیالم راحت کردی اخه زیرش خوبه اون روییا حالت خشک گرفتن فعلا روشعله کوچیک روشعله پخش کن ...

نه عزیزم چیزی نمیشه بعد ک خواستی برنجتو بکشی یکم روغن بده روش مخلوطش کن و بعد بکش تو سینی 

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
اهان مرسی گلم خیالم راحت کردی اخه زیرش خوبه اون روییا حالت خشک گرفتن فعلا روشعله کوچیک روشعله پخش کن ...

روغن داغ کن بریز روش

هروقت خواستی بکشی

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power