درسآ مدیر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عنوان تو خونمون فندک پیدا شده هیچکس گردن نمیگیره | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 36 پست برای من که نیست میمونه شوهرم و خواهرشوهرماگه برای خواهرشوهرم یا من بود شوهرم دعوا راه مینداختینی برای خودشه؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه 1401/01/29 | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 مال منه😂 بیا بگیرش دیگه از صب داریم بحث میکنیم😂 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
arnikajoon عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8491 مال خودشه میترسه گردن بگیره.به نظر من عصبانی بشو امانگو مال توئه و اینا به رویخودت نیار اگرم کاری میکنه تازه قبحش میریزه خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بلوبرری4444 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8070 من ۳ تا فندک دارم چون خوشگل بودن خریدم😹🤦🏻♀️ عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خب باشه مگه چیه؟ شاید برا مهمون بوده مونده جا مهمون نیومده خونمون از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 مهمون سیگاری نداشتین نوچ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 من ۳ تا فندک دارم چون خوشگل بودن خریدم😹🤦🏻♀️ اخه این اصن خوشگل نیست😂 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 ی جوری تعریف میکنی انگار مال خودته 😐 نه والا از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 من شانس ندارم الان میندازن گردن من😂😂😂 😂😂😂😂 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10386 مهمون نیومده خونمون شایدم جن گذاشته 🤷♀️ اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 شایدم جن گذاشته 🤷♀️ یا شایدم برای بچه تد شکممه🤷🏼♀️ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 شوهر من کارش با سیم و سیم کشیه روزی ۱۰ تا فندک تو جیبشه ینی معتاده؟😐انقدر شکاک نباش خواهرممم یاد ابجیم افتادم اومده بود خونم فندکو رو اپن دیده بود میگفت اجی فلانی سیگار میکشه؟😂😂
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10386 یا شایدم برای بچه تد شکممه🤷🏼♀️ 😂😂اخیییییی اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 شوهر من کارش با سیم و سیم کشیه روزی ۱۰ تا فندک تو جیبشه ینی معتاده؟😐 انقدر شکاک نباش خواهرم ... اخه به کار شوهرمم ربط ندارهمن حساسیت ندارم اصن از سیگار بدم نمیاد نمیدونم چرا گردن نمیگیره از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 😂😂اخیییییی نیومده معتاد شده از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
royam18 عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 10386 نیومده معتاد شده خدانکنه انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیاد و باعث سربلندیتون بشه❤🌱🤲🏻 اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه... حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!! ازسنت خجالت بکش یارو😐😂