2777
2789

سلام رفقا کم حرفی و ساکت بودن ،وقتی که ما کلی حرف و ایده باهال واسه اطرافیانمون داریم که به زبون بیاریم واقعا کسل کننده هست.....

پس چند تا تکنیک واقعا مفید که جواب میده بهتون میگم ان شاءالله تمرین کنید تا چند هفته الی یک ماه .....وضعیت حرف زدن تون میاد رو روال.......

۱_جلوی آینه به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با خودت حرف بزن ......روزانه تکرارش کن 

۲_دایره واژگانی خودت رو با مطالعه کتاب و خوندن مطالب و پست های آموزشی ببر بالا....که موقع حرف زدن واژه کم نیاری و سر زبونت عاااااااالی بشه 

۳_ تکنیک بداهه گویی,,,روزانه پنج دقیقه الکی با خودت حرف بزن ،،،،، مهم نیس چی میگی ،،،بداهه بگو ،،،،فقط یه چیزی بگو که گفته باشی ،خودت هستی و خودت هر چی میخوای بگو.....چرت و پرت ،،،، فقط بینش مکث نکن❤️

۴_اعتماد به نفس خودت رو تقویت کن و به خودت احترام بده ،،،،، به خودت تلقین کن که بهترینی و حرف زدن تو برای دیگران جذابه ،،،،،، این جمله رو با خودت تکرار کن تا باورش کنی.....

۵_روزانه چند تا نفس عمیق بکش _طپری که شش ها و حتی ناحیه ی شکمت باد کنه و بیاد بالا ،،،، تار های صوتی و تنفسی تقویت میشه برای حرف زدن ....

۶_با جملات کوتاه توی جمع ها شروع کن،،، لازم نیست از خودت خیلی توقع داشته باشی که همین اول عاااالی حرف بزنی میتونی پله به پله شروع کنی❤️

به امید موفقیت روزافزون برای همه عزیزان ........

التماس دعا🥀💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی 💫

من با کتاب خوندن خیلی موافقم

باعث خوش صحبت شدن میشه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

از کم حرف بودنتون لذت ببرید هرکس یه خوبی ای داره یه بدی ای

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

مرسی از قلب مهربونت🥺💕

وسط این همه تاپیک بی محتوا یه تاپیک خوب و کاربردی زدی و دقیقا مشکل ماها رو بیان کردی

حتما از راهکارات استفاده میکنم بیشترش از تمرینات فن بیانه که یه دوره شرکت کردم ولی با تاپیکت یادآوری شد برام که دوباره تمرین کنم

من با همه حال نمیکنم برای همین گرم نمیگیرم تو هر جمعی با رفیقام یا اونایی که خوشم میاد فقط میگم ومیخوام وگرنه تو جمع های دیگه ساکتم😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چه کتابایی مثلا ؟

هر کتابی ک بخونی 

ناخودآگاه رو ت تاثیر میزاره 

دایره لغاتت رو گسترده میکنه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
من با همه حال نمیکنم برای همین گرم نمیگیرم تو هر جمعی با رفیقام یا اونایی که خوشم میاد فقط میگم ومیخ ...

خوب این اسمش کم حرفی نیست تو خودت انتخاب کردی که با کیا و تو چه جمعی با چه کسایی ارتباط بگیری

ولی کسی که کم حرفه تو جاهایی که عمیقا دلش میخواد حرف بزنه هم نمیدونه چی بگه و کلمات تو ذهنش گمه

خوب این اسمش کم حرفی نیست تو خودت انتخاب کردی که با کیا و تو چه جمعی با چه کسایی ارتباط بگیری ولی ک ...

اهان

آخه پس کم حرف نیستم😂🤣

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام