2777
2789

من خودم ی بار ناهار گذاشته بودیم ابگوشت بود بعد این به طور داغونی سوخته بود 

زنگ زدم ب اتش نشانی 🥲گفتم کمک کنید بدبخت شدیم مرده هم گفت چیشدههه گفتم ابگوشتمون سوخته بدون ناهار موندیم 😂😂😂😂وای بیچارع یه روانی گفت قطع کرد 😂😂

ی بارم زنگ زدم ب ۱۱۸ الکی شماره خونمونو میخاستم سری بعدی زنگ میزدم فارسی حرف میزدم اونم ت دماغی ک شماره فلانی رو میخام دیگ اونقد زنگ زده بودم یه زنه دوسه بار جوابمو داده بود شناختم گفت باز ک تویی 😐😂

از این سم ها زیاد دارم خدا منو ببخشع 🥲💔😂

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف بر تو زنگ نزدم من که

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

پسر دایی من از آیت تلفن عمومی‌ها جلو درشون بود سیمرو کشیده بود خونشون با دختر داییم چه جاها که زنگ نمیزدیم زنگ میزدیم آرایشگاه ها وقت عروس می‌گرفتیم می‌گفتیم قیمتش اصلا برامون مهم نیست حرفه‌ای همه اونایی که از اونجا حرف می‌زدند گوش می‌دادیم چه رابطه هایی که نبود 

خدا منو ببخشه قبلن خیلی مردمو سرکار میذاشتم

من الانم بعضی وقتا سرکار میزارم 

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

😂 زنگ زدم ۱۱۰ گفتم شوهر پلیس میخوام میشه بفرستید به این ادرس ؟ 

چندبار زنگ زدم ۱۱۸ گفتم شماره دوستم رو دارید ؟ 

یه بارم دوستامو با شماره ناشناس ایسگا کردم 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨

من مزاحم نشدم ولی داییم 

هر وقت زنگ میزد صداشو عوض میکرد اذیتمون میکرد

یه بار میخواستم بهش زنگ بزنم اشتباه گرفتم شماررو بعد طرف گوشی برداشت بهش گفتم گوشی بده فلانی میگفت فلانی کیه😂😂 

منم هی اصراررر دایی اذیت نکن میدونم خودتی😂😂

میگفت دایی کیه

قشنگگگگ ربع ساعت هی میگفت من نیسم منم میخندیدم میگفتم میدونم خودتی😂 دیگه کفرش داشت بالا میومد

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  

تا دلت بخاد داشتم 

با دختر خاله و پسر خواهرم به دوست همین پسر خواهرم زنگ زدیم بعد ما دخترا حرف زدیم گفت بهم زنگ نزنید و من دوست دختر دارم و عاشقشم(فک کرده بود ما اومدیم امتحانش کنیم )بعد دیگ گفتیم خوب باشه 

یک ساعت بعد خوش پیام داد ببخشید من منظورم این بود تو دوست دخترمی عزیزم😂😂😐😐😐

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

یک دفعه با دوستم رفته بودم بیرون حوصلمون مثل چی سر رفته بود یه شماره الکی گرفتیم دیدیدم داره بوق میخوره😂😂😂ما هم باهاش یه دل سیر حرف زدیم شارژم تموم شد بعد خودش تماس گرفت😂😂😂😂بنده خدا دلش پر بود از عالم و آدم گله کرد درد و دل کرد😂🤧بعدم تازه آزمون تشکر کرد که بهش زنگ زدیم گفت داشته میترکیده یه هم صحبت میخاسته که درد دل کنه🚶

شانس مزاحم شدنم نداریم مرییم مزاحم شیم مراحم از اب درمیایم🖤😂

سلام