2777
2789
عنوان

برای کنکورم چیکار کنم

96 بازدید | 8 پست

یازدهمم 

باید برای تابستونم کلاس بگیرم ولی اصلا استادی را نمیشناسم

کسی از شما استادای معروف تهران که آنلاین کلاس بزاره را نمی‌شناسین به من معرفی کنین

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

خب برنامه بچین زیر نظر مشاور باش دهم یازدهم وجمع ببند

رشتت چیه؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برنامه بچین زیر نظر مشاور باش دهم یازدهم وجمع ببند رشتت چیه؟

تجربی

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
خب برنامه بچین زیر نظر مشاور باش دهم یازدهم وجمع ببند رشتت چیه؟

مشاوره های کانون اصلا خوب نیست منم یه مشاوره دیگه میخوام

مشاوره های کانون اصلا خوب نیست منم یه مشاوره دیگه میخوام

اگه خودت بتونی برنامه بچینی وپایبند باشی خیلی عالی تره

کلاس تست رو حتما شرکت کن

مشاوره سیب ترش رو میگن خوبه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اگه خودت بتونی برنامه بچینی وپایبند باشی خیلی عالی تره کلاس تست رو حتما شرکت کن مشاوره سیب ترش ...

مرسی گل

مرسی گل

موفق باشی

کلاسینو 

تاملند 

جفتشون کلاسای انلاینن و از تقریبا مرداد شروع میشن درباره ی اینکه کدوم استاد از کدوم درس بهتره باید خودتون جلسه اول رایگان و انلاین بشینید ببینید شیوه تدریس کی بیشتر متوجه میشید

ابجی اگه صبر داری میکنی که کلاسای کنکور شروع بشه بعد شما شروع کنی باید بگم اشتباهه باید زود تر شروع کنی و مخصوصا الان تمرکز زیادی روی یازدهم بزار 🌷

انچه برای حفظ دین از دست میدهید زیانی به شما نخواهد رساند🌱