2777
2789

کسی دکتر خوب برای ترمیم بینی میشناسه 

تهران 

کرج 

مازندران 

لطفا اگه خوبه و میدونین معرفی کنین 

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻

فقط دكتر باستانى نژاد

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شاهین باستانی نژاد بینی منو عمل کرده متاسفانه 

عمل اوليه رو ايشون انجام داد؟ بد بود؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عمل اوليه رو ايشون انجام داد؟ بد بود؟

بله متاسفانه اصلا راضی نیستم 

تنفسم مشکل داره 

ظاهرش هم همینطور 

شما پیش دکتر باستانی نژاد عمل کردین؟؟

بله متاسفانه اصلا راضی نیستم  تنفسم مشکل داره  ظاهرش هم همینطور  شما پیش دکتر باست ...

نه گلم 

من وقت ترميم گرفتم پيششون

ترميماش فوق العاده هستن. دكتربشارتى زاده هم اوكيه ترميمش ولى شاكى زياد داره ناراضى زياده

بنظرم هر دكترى تو يه چيزى تخصص داره. باستانى هم تو ترميم تخصص داره 

برعكس بشارتى تو عمل اوليه تخصصش بهتره

نه گلم  من وقت ترميم گرفتم پيششون ترميماش فوق العاده هستن. دكتربشارتى زاده هم اوكيه ترميمش ول ...

امیدوارم مال شما خوب بشه اطرافیان ما ک هر کی پیشش رفت خراب شد حتی ترمیم 

پارسال ترمیم کرد برای چند تا از دوستام اصلا خوب نشدن 

امیدوارم مال شما خوب بشه اطرافیان ما ک هر کی پیشش رفت خراب شد حتی ترمیم پارسال ترمیم کرد برای چند تا ...

تورو خدا راست میگی مشکلشون چی بوده چجوری شدن چون من بینیم فانتزی شده تو فکر ترمیمم برم پیششون

بله متاسفانه اصلا راضی نیستم تنفسم مشکل داره ظاهرش هم همینطور شما پیش دکتر باستانی نژاد عمل کردین؟؟

بهتر نشدی مشکل تنفست حل نشده من تو فکر ترمیمم ک باشون انجام بدم