2777
2789
عنوان

لیزر پشت لب

4183 بازدید | 8 پست

سلام قشنگا خوبین؟

راستش میخام پشت لبمو با پیشونیم لیزر کنم اما پشت لبم ن زیاد ضخیمه و ن زیاد کرکی،نمیدونم بتونم نتیجه بگیرم یا ن!کسی تجربه داره؟لک نشده؟موها ضخیمتر نشدن یا قسمتای دیگ صورت موی ضخیم درنیومده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهای صورتتون ضخیم بود؟جلسه اول میگن زیاد میشن موها بعد میریزن،درسته؟بعد از چن روز میریزع؟

موهای پشت لبم ضخیم نبود. نه ضخیم نمیشه فقط سکه ای میریزه جلسات اول  ،قبل لیزر باید ژیلت بکشی و یکماه قبل لیزر هم نباید از ریشه در اورده باشی ،لیزر که رفتی جلسه اول ، بعد از ۱۴یا۱۵ روز کم کم سکه ای میریزه و جلسات بعدی بیشتر میریزه

موهای پشت لبم ضخیم نبود. نه ضخیم نمیشه فقط سکه ای میریزه جلسات اول  ،قبل لیزر باید ژیلت بکشی و ...

مرسی مهربونم.من چن روز پیش وکس کردم بعد واسه ی هفته دیگ وقت لیزر گرفتم،جواب عکس میگیرم؟چی میشه؟

مرسی مهربونم.من چن روز پیش وکس کردم بعد واسه ی هفته دیگ وقت لیزر گرفتم،جواب عکس میگیرم؟چی میشه؟

عزیزم والا به من دوتا کلینیک آشنا بودم گفتن نباید یک ماه قبلش از ریشه در اورده باشی ،بعد هم مطمئن باش که دستگاه خوب باشه بعضی دستگاها اصلا درست جواب نمیدن و فقط درد دارن