2777
2789

بعد دکتر شکم بچمو نشون داد گفت ورم نمیدونم چی داره، چند بار ازش پرسیدم ورم چی ولی متوجه نشدم، گفت تو بچه ها خیلی شایعه، شما میدونید چیه؟

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

تو چند بارم پرسیدی و متوجه نشدی الان ما از اینجا چه جوری بگیم  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش میپرسیدی خو ... برای چی پس ویزیت میگیرن

چند بار پرسیدم دیگه خجالت کشیدم بازم بپرسم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
تو چند بارم پرسیدی و متوجه نشدی الان ما از اینجا چه جوری بگیم    

اخه گفت تو بچه ها شایعس گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه🤣🤣😂

چند بار پرسیدم دیگه خجالت کشیدم بازم بپرسم

وای خواهر منم قبلا کم رو بودم ولی پول دادی باید تشخیص و متوجه میشدی😬

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
وای خواهر منم قبلا کم رو بودم ولی پول دادی باید تشخیص و متوجه میشدی😬

ماسک میزنن اصلا صداشون درنمیاد، دوباره میخوام برم پیشش ازش میپرسم متوجه نشدم بگم بنویسه برام

ماسک میزنن اصلا صداشون درنمیاد، دوباره میخوام برم پیشش ازش میپرسم متوجه نشدم بگم بنویسه برام

وای آره راست میگی 

منم یه بار رفتم دندانپزشکی هییییییچ نمیفهمیدیم دکتره چی میگه😐

بعد عصبی شدم به صورت شوهرم نگاه کردم گفتم اصلا متوجه نمیشم چی میگید بلند صحبت کنید😶

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚