2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بهروز من واقعیه ابی اینم واقعیه👀🔪😂

این کاربری متعلق به شوصون نفر نمیباشد. اما اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیست و انگار دَوا(مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید..... این طبیعیست.! ❤منو ماندانا ی تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دارر💙.............. و من شر حاسدن اذا حسد نمیگویم زیرا در گردنت ون یکاد آویز کردم و ب سِی مریمی سپردمت🧿 نمیدانم واقعا نمیدانم چرا تو به من تهمت میزنی. چرا من بهروز پدر مرده را اینگونه میرنجانی. چرا ب من تهمت هیزی..... چشم چرانی... معتادی..... و خیانت میزنی.... آخر مگر فقیر آدم نیست؟؟اَییییییی خوداااا چه میشد اگر ب منم ی بوآی پولدار میدادی💔. اینهاا را ولش....من غلط کردم گفتم این اخلاقات واس حاملگیه😐والا هنوام هموجوری. همو سگی ک بیدی هسی...👀اماااا. من بازهم دوستت دارم........ لامپ  مهتابی کم مصرف بروکس من سایه ات کم نشود از سر آن خانه(ب گَله دونی بیشتر شبیهه) من🌼میدانم میدانم ک تو مرا درک میکنی ب خاطر فقیر بودنمان و ب خاطر سختی مشکلات.من هم تو را درک میکنم...واس همینه ک میزارم بغل دستم بیشینی و هروئین......کوکائین....شیشه.....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش را با سس اضافی بکشی☺️آره دخترا ب دنیا اومدن ولی من پسر میخواممممممم... اشکالی نیس همین دو دخترا مانند پسر پرورش میدهم و برایشان زن میستونم🤩هوای کمپم خیلی لذت بخشه تو نگران نباش🧿
عزیزم ۱۹ سالته؟ پروفت دخترته؟

اره 19سالمه پروفمم دخترم روشناس

امروز کسی نبود بچمو نگه داره نشد برم سره کار احتمالا اخراجم کنن خیلی اعصابم خرابه تو کارخونه پلاستیک کار میکنم

حیف خیلی بدهی داریم وگرنه بردگی هست اونجا

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾