الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این کاربری متعلق به شوصون نفر نمیباشد. اما اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیست و انگار دَوا(مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید..... این طبیعیست.! ❤منو ماندانا ی تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دارر💙.............. و من شر حاسدن اذا حسد نمیگویم زیرا در گردنت ون یکاد آویز کردم و ب سِی مریمی سپردمت🧿 نمیدانم واقعا نمیدانم چرا تو به من تهمت میزنی. چرا من بهروز پدر مرده را اینگونه میرنجانی. چرا ب من تهمت هیزی..... چشم چرانی... معتادی..... و خیانت میزنی.... آخر مگر فقیر آدم نیست؟؟اَییییییی خوداااا چه میشد اگر ب منم ی بوآی پولدار میدادی💔. اینهاا را ولش....من غلط کردم گفتم این اخلاقات واس حاملگیه😐والا هنوام هموجوری. همو سگی ک بیدی هسی...👀اماااا. من بازهم دوستت دارم........ لامپ مهتابی کم مصرف بروکس من سایه ات کم نشود از سر آن خانه(ب گَله دونی بیشتر شبیهه) من🌼میدانم میدانم ک تو مرا درک میکنی ب خاطر فقیر بودنمان و ب خاطر سختی مشکلات.من هم تو را درک میکنم...واس همینه ک میزارم بغل دستم بیشینی و هروئین......کوکائین....شیشه.....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش را با سس اضافی بکشی☺️آره دخترا ب دنیا اومدن ولی من پسر میخواممممممم... اشکالی نیس همین دو دخترا مانند پسر پرورش میدهم و برایشان زن میستونم🤩هوای کمپم خیلی لذت بخشه تو نگران نباش🧿