2777
2789
عنوان

شیر نمیخوره🥺😭

110 بازدید | 7 پست

سلام خانوما پسرم هفته ی آینده ۴ ماهش کامل میشه. دقیقا از اوایل فروردین امسال دیگه سینمو تو بیداری نمیگیره که شیر بخوره..باید تو خواب بهش شیر بدم ک اونم مک زدنش قوی نیس.تو نت و نی نی سایت سرچ کردم بخاطر رفلاکس پنهانه..دکتر بردم بهش نکسیوم داد ی هفته اس میدم فعلا فرقی نکرده. کسی تجربه ای داره خواهششا کمک کنه خیلی نگرانم کی خوب میشه بتونه تو بیداری هم شیر بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک راجع به رفلاکس دارم حتما بخونش

ممنون عزیزم.یکم خوندم گفتم بیام جواب بدم دوباره ادامه شو بخونم. راستش منم خیلی دلم میخواد برم تهران پیش دکتر مقدادی ولی همسرم میگه بچه رو الکی دارویی میکنی! نمیاد

ممنون عزیزم.یکم خوندم گفتم بیام جواب بدم دوباره ادامه شو بخونم. راستش منم خیلی دلم میخواد برم تهران ...

نیاز نیست بری تاپیک منو بخون به دردت می خوره

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}