نیلی_۵۷ مدیر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 583 عنوان بچه ها من خواب افتادم چیکار کنم بیایییییین لظفا | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 17 پست من باید ساعت ۷ مدرسه میرفتم گوشیم حتی روی آلارم هم گذاشتم ولی شدیدا دیشب خسته بودم و متاسفانه خواب رفتم و الان بیدار شدم ..الان آماده بشم برم مدرسه ؟ دبیرستانم الان آماده شم باید اول برم دفتر بعد سرکلاس ؟چیکار کنم برم بهشون چی بگم بگم خواب افتادم 1401/01/29 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4454 اره قشنگ برو بگو خواب موندی نترس اعدامت نمیکنن.کلی هم دلشون شاد میشه میخندن.البته برا من چند بار که تکرار شد دیگه ناظم میگف خوشم میاد جا نمیزنی . این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
takhtehpareh عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 4454 نمیشه بگم ماشین بنزین تموم کرده مدیر کاملا در جریان زندگیم شرایطم همه چیزم آدرس خونه هست و میدونه ک ... کلا فکر برا داستان نکن.واقعیت اینه خواب موندی.توجیه خوبی هم هس تو ماه رمضون پیش میاد این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
arghi2 عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 7615 اول باید مامانت زنگ بزنه بگه یکم دیر تر میاد بعدش راهی شو برو برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره