2777
2789

من باید ساعت ۷ مدرسه میرفتم گوشیم حتی روی آلارم هم گذاشتم ولی شدیدا دیشب خسته بودم و متاسفانه خواب رفتم و الان بیدار شدم ..

الان آماده بشم برم مدرسه ؟ دبیرستانم 

الان آماده شم باید اول برم دفتر بعد سرکلاس ؟

چیکار کنم برم بهشون چی بگم بگم خواب افتادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مددسم بخاطر آلودگی تعطیل شد😌

برو بگو ماشینمون خراب شده بود بنزین تموم کرده بود ی چی بگو

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
خب پاشو برو دیگه  بگو خواب موندم  اگه درسای امروزت خیلی سخت نیس نرو

امروز درس های سخت دارم ولی من سرکلاس هم که میرم چیزی یاد نمی‌گیرم یعنی برم هم چیزی نصیبم نمیشه 

امروز مددسم بخاطر آلودگی تعطیل شد😌 برو بگو ماشینمون خراب شده بود بنزین تموم کرده بود ی چی بگو

نمیشه بگم ماشین بنزین تموم کرده مدیر کاملا در جریان زندگیم شرایطم همه چیزم آدرس خونه هست و می‌دونه ک پیاده میرم 

برو در کلاس رو بزن عذر خواهی کن اگر توضیح خواست توضیح بده اگرم راهت نداد زنگ بعد میری کلاس

شایدم راهت داد سر کلاس

ولی برو به نظرم

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register
امروز درس های سخت دارم ولی من سرکلاس هم که میرم چیزی یاد نمی‌گیرم یعنی برم هم چیزی نصیبم نمیشه 

خو نرو 😐

الانم تا بری زنگ اول تموم شده 

هیچی تا تهش موندگار نیست حتی روحت برای جسمت 🍃
نمیشه بگم ماشین بنزین تموم کرده مدیر کاملا در جریان زندگیم شرایطم همه چیزم آدرس خونه هست و می‌دونه ک ...

خب بگو شرمنده خواب افتادم دیگه تکرار نمیشه 

حس نمیکنی الان داری وقتت اینجا میزاری بهتره زودتر بری

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)