2777
2789
عنوان

منو جاریم

334 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبید من ۶ماه عروسی کردم ولی جاریم منو پاگشا نکرد عیدم دعوت نکرد امروز زنگ زد خواهر شوهرام اونجان شما هم پاشید بیایید بعد ۶ماه تازه اینم پاگشا نبود یعنی ما ترکا رسم داریم ی پولی میدیم ب عنوان هدیه ولی اون نداد الان پشیمونم رفتم بخاطر لینک برام ارزش قائل نشده وضعشونم خعلی خوبه .من وقتی با شوهرم نامزد بودیم اونا مستاجر بودن هر خونه میرفتن ی حعبه شیرینی میخریدیم شوهرم خعلی ب داداشش خدمت کرد ولی اونا اینجور بنظرتون اشتباه کردم رفتم خعلی ناراحتم😪😔😔احساس می کنم خودمو کوچیک کردم شوهرمم وقتی راجع اونا حرف میزنم میگ باز شروع کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم یه جوری بهش بفهمون به خاطر همسرت رفتی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

یعنی از وقتی عقد کردید اصلا دعوتتون نکردن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره اشتباه کردی

ولی دیگه رفتی وتموم شد.

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

اصلا با شوهرت راجب این موضوع حرف نزن خودشم میدونه اونا رفتار بدی داشتن که دعوت نکردن اما این تکرارش از طرف تو باعث میشه شوهرت خسته بشه تورو یه غرغرو حساب کنه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

کاره خیلی اشتباهی میکنی اگ بد اون ها رو پیش شوهرت بگی 

اگ واقعا مستقیم بی احترامی کردن در اون صورت بگو.

چرا برای این چیزا خودتو ناراحت میکنی 🙂❤

شما خودت خوب باش ب خودت احترام بزار