راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام قدم اولت اینه که باید برنامه ریزی کنی، اول اهدافتو بنویس تک تک شونو، چه کوتاه مدت چه بلند مدت، اینکه دوست داری چه کارایی تو زندگیت انجام بدی میخوای در هر زمینه ای، شغلی ظاهری، شخصیتی، درسی، ورزشی، دینی یا هر چیزه دیگه ای که مد نظرته یکبار همه رو با هم بنویس، قدم دوم باید مرتب شون کنی، یعنی اینکه مثلا در زمینه ورزشی میخوای چه ورزشایی رو شرکت کنی و چه کارایی انجام بدی تک تک همشونو زیر هم مینویسی و اینطوری دسته بندی میکنی، درسی جدا، ورزشی جدا و همینطوری تا اخر، بعد از اون میری سراغ دسته اول مثلا اگه دسته اول ظاهریه و زیرش مواردی مثل پوست نوشتی یا مو لاغری، باید مقابل هر کدومشون بنویسی از چه روشهایی میتونی به اون خواستت برسی مثلا برای پوست میتونی بنویسی ماسک یا فیشال و...و همینطور برای هر چیزی که مد نظرته همه این مراحلو میری و در آخر میای از اول تا آخر نگاه میکنی و در مرحله اول مواردی که باید انجام بدیو علامت میزنی، اینطوری زندگیت نظم پیدا میکنه و متوجه خواسته هات میشی و میدونی که باید از کجا شروع کنی تا وقتی که خواسته هات تو مغزته و ننوشتیشون سردرگم باقی میمونی، میتونی یه دفتر پلنر هم تهیه کنی، من اینطوری شروع کردم و زندگیم بیش از پیش نظم گرفت امیدوارم هر کسی که خوند توضیحاتمو براش مفید بوده باشه