2777
2789
عنوان

Mri با ماده حاجب

15051 بازدید | 28 پست

دوستان من فردا صبح باید برم برای mri که نوشته با ماده ی حاجب، این ماده خطرناک نیست؟ عوارض نداره؟

چه جورب تزریق میشه؟

من mri مغز و گردن دارم 

میشه اگه مراقب خاصی قبل و خصوصا بعد از mri با ماده ی حاجب لازمه، بهم بگید؟

چی بخورم چی نخورم، شنیدم ممکنه عفونت ایجاد کنه، خیلی نگران شدم 

امروزم تست سل یا همون ppd دادم.

قبلش یه تست کلیه ازت میگیرن 

بعدش هم مایعات بیشتر مصرف کن تا دفع بشه 

ضرری نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ی سالگی ب خاطر چکاپ کلیش ام آر ای داد با ماده حاجب ک همون رادیو اکتیو چیز خاصی نیست نگران نباش

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
قبلش یه تست کلیه ازت میگیرن  بعدش هم مایعات بیشتر مصرف کن تا دفع بشه  ضرری نداره

تست کلیه؟

چه جوریه؟

خیلی ممنونم از شما💗

پس نگران نباشم؟ عفونت و حساسیت و این چیزا نداره؟

تست کلیه؟ چه جوریه؟ خیلی ممنونم از شما💗 پس نگران نباشم؟ عفونت و حساسیت و این چیزا نداره؟

یه ازمایش خونه که BUN و Cr خونت رو چک میکنه که ببینه کلیه ها سالمن؟

اگه اوکی باشه ماده حاجب میزنن 

ممکنه حساسیت هم بده ولی قبلش باهات چک میکنن 

اصلا نترس مشکلی وجود نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دختر من ی سالگی ب خاطر چکاپ کلیش ام آر ای داد با ماده حاجب ک همون رادیو اکتیو چیز خاصی نیست نگران نب ...

نمی دونین چه جوری تزریق می کنن؟

من خیلی استرسی ام 

امروژ زیر ازمایش خون، فشار افتادم 

یه ازمایش خونه که BUN و Cr خونت رو چک میکنه که ببینه کلیه ها سالمن؟ اگه اوکی باشه ماده حاجب میزنن&n ...

ای خدا 

من امروزم ازمایش خون دادم که 

خیای خون می گیرن؟

امروز یک دونه از این امپول گنده ها ازم خونرفتن 

با زبون روزه، ضعف کردم اصلا خالم خرتب شد

دیگه گفتن همرانیم بیاد کمکم کنه

ای خدا  من امروزم ازمایش خون دادم که  خیای خون می گیرن؟ امروز یک دونه از این امپول گنده ...

خب توی همون خونی که دادی این تست ها هم هست 

دیگه نمیگیرن 

خیالت راحت