2777
2789
عنوان

Mri با ماده حاجب

| مشاهده متن کامل بحث + 15059 بازدید | 28 پست
نمی دونین چه جوری تزریق می کنن؟ من خیلی استرسی ام  امروژ زیر ازمایش خون، فشار افتادم

مثل تست پنی سیلین تو جایی ک سرم میزنن میزنه تو رگ دردم نداره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرتون بده💗 بدون آنژیوکت؟

اره با سرنگ البته گاهی پیش میاد تو حالت سرم بزنن ولی ن درد داره ن استرس اون صدایی هم ک دوستان گفتن دستگاه داره مثلا ی صدای بلنده ک ترسی نداره اگه خواستی ی سری هدفن دارن میدن بزاری گوشت تا کمتر اذیت بشی

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اره با سرنگ البته گاهی پیش میاد تو حالت سرم بزنن ولی ن درد داره ن استرس اون صدایی هم ک دوستان گفتن د ...

سلام و شب بخیر دوستان 

من خداروشکر رفتم mri , انقدری که فکر می کردم بد نبود.

برای تزریق ماده ی حاجب انژیوکت زدن، گفتن خودشم خطری نداره، دفع میشه.

خیلس ممنون اژ همه ی اطلاعاتی کهدادین 🥰. استرسم امروز خیلی کمتر شده بود.

انشاالله استرس شمام سر هر مسئله ای که الان باهاش درگیرید کامل از بین بره🤲🏻.

سلام و شب بخیر دوستان  من خداروشکر رفتم mri , انقدری که فکر می کردم بد نبود. برای تزریق  ...

ایشالا همیشه سلامت باشی

سلام و شب بخیر دوستان من خداروشکر رفتم mri , انقدری که فکر می کردم بد نبود.برای تزریق ماده ی حاجب ان ...

سلام عزیزم منم چند روز دیگه ام ار ای گردن و سر دارم با ماده حاجب خیلی استرس دارم .کجا انژیوکت میزنن؟؟درد داره؟؟توروخدا یه چیزی بگو دلم آروم شه

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
سلام عزیزم منم چند روز دیگه ام ار ای گردن و سر دارم با ماده حاجب خیلی استرس دارم .کجا انژیوکت میزنن؟ ...

تو یکی از رگ های رو دستت . نه درد نداره فقط ماده حاجب یکم فلزی طوره آب زیاد بخور دفع بشه . دهنم مزه آهن می داد