2777
2789
عنوان

کدبانو های باسلیقه یه دقه بیاید

490 بازدید | 9 پست

سلام من تازه عروسم و عاشق خونه داری و آشپزی کلا از مجردیم همینجوری بودم یه ساله عروسی کردم هنوز مهمون دعوت نکردم ب زودی میخوام مهمونی بدم و ازتون کمک میخوام

تاحالا شده خونه ی کسی بری از آشپزیش یا باسلیقگیش کیف کنی؟یا مثلا یه دسر یا غذای جدید یا تزیین خوشگل دیده باشی خوشت بیاد؟

کلاهرچی ایده خونه داری  هرچی بلدین بگین 

من خودم کلا زبانزد شدم بخاطر دستپخت خوشمزه و باسلیقه بودن و تمیزی خونم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یه ساله عروسی کردی مهمونی ندادی؟ خوشبحالت بابا . من از بس مهمونی دادم پدرم در اومده عین قوم یعیوج معیوج ریختن خونم دیقه ب دیقه مهمونی داشتیم فقط یه ماهه الان ک کم شده  

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
ایده بدین بهم مثلا اگه دسر یا تزیین جدید و خاصی دیدین

سالاد رو چند نوع درست کن 

مثلا سالاد کاهو،سالاد کلم ،سلاد سزار،سلاد کشمش با کلم قرمز وسفید،سالاد شیرازی و....

انواع بورانی درست کن مثل بورانی کدو،بورانی لبو

انواع سوپ وآش مثل آش دوغ،آش رشته،سوپ جو،سوپ ورمیشل،سوپ خامه،سوپ قارچ ،آش کلم 

حتما منو غذات حداق ۳نوع باشه مثل فسنجون ،جوجه کباب ،کباب برگ،کوبیده،باقالی پلو با ماهیچه،سبزی پلو با ماهی،خوشت بادمجان مجلسی،قرمه سبزی،زرشک پلو با مرغ،آلبالو پلو،شیرین پلو،مرصع پلو ،انواع دلمه

میوه،انواع شکلات،شیرینی تر وخشک،انواع آجیل

خودم 🙃

برنجت رو اینطوری تزئین کن  با رنگ خوارکی برنجو رنگی کن الان اینو دارم تو گوشی با رنگ زرد و صورتی و آبی و نارنجی درست کردم خوشگل شده البته زردش رو زعفران بزن 

مرغت رو هم اینطوری بزن به سیخ سرخ کن بعد کره بریز روش زیرشم جعفری بزار برای تزئین  از این مینی کیکا درست کن با رنگ خوارکی رنگیش کن با رنگای مختلف 

داداش من این رنگی دوس داشت 

دلمه هم اینطوری گوشت یا مرغ کنارش رو سیخ بزن با کره سرو کن ... 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
ایده بدین بهم مثلا اگه دسر یا تزیین جدید و خاصی دیدین

ژله و کاسترد رو با قالب درست کن دیگه توی ظرف کوچیک نریز یا میتونی توی بستنی خوری ژله رو بریزی بست کاسترد از حرارت افتاد رو بریز روش 

ژله تزریقی خورد شیشه اینا قشنگن یا پاستیل درست کن خودت بریز داخل ژله الوورا البته کم کم که معلق نشن اونم قشنگه 

سالاد فصل و سالاد کلم و هویج و ذرت نخود فرنگی با سس اینا هم خوبن دونوع غذا هم کافیه زیاد سخت نگیر به فکر ایندتون باش درست با یه بار چیزی نمیشه ولی نزار بگن چه عروس ول خرجی داریم 🤭  منوی شلوغ و اینا رو بزار برای وقتی که کسی رو پاگشا میکنی من این کارو میکنم چند ساله زبانزده فامیلم 👌🥲 اینطوریم کسانی که میان خونت وقتیم که حال نداری انتظار پذیرایی ها قبل رو ندارن 

کوردم😍 کاربری دست دونفره