2777
2789
عنوان

فقط دلم میخواد حرف بزنم

518 بازدید | 29 پست

من بچه سوم خانواده هستم و اختلاف سنیم با خواهر و برادرم خیلی زیاده تقریبا ۱۳/۱۲ سال برای همین خیلی زود تو خونه تنها شدم و اونا ازدواج کردن و رفتن منم اونموقع جای خالی خواهر و برادرمو با یه پسر پر کردم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون تازه دانشگاه قبول شده بود و تهران بود من هنوز وارد دبیرستان نشده بودم و رشت بودم و خیلی اتفاقی باهم اشنا شدیم هر دوتامون تو یه شبکه اجتماعی ایرانی بودیم و اونجا یه گروه درست شد و بعد چندماه قرار بود همه دور هم جمع بشیم تا همو ببینیم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

من قبل از اون قرار هیچوقت با اون پسر حرف نزده بودم (تو گروه حرف میزدیم ولی پی‌وی نه) اون روز باهم خیلی جور شدیم و من تازه ۱۴/۱۵ سالم شده بود 

تصمیم گرفتیم به خانواده هامون بگیم برای خانواده محمد اصلا مهم نبود محمد چیکار میکنه و کجا میره ولی برای خانواده من خیلی مهم بود من اول به خواهرم گفتم خواهرم مخالفت کرد ولی وقتی دید نمیتونه جلومو بگیره بیخیال شد و بعد یه مدت به مامانم گفتم برخلاف انتظارم مامانم خیلی خوب برخورد کرد و خواست محمد ببینه

محمد اومد و با مامانم صحبت کرد مامانم ازش خوشش اومد و بعدش محمد رفت پیش داداشم که داداشم باهاش رفتار بدی کرد حتی تا مدت ها داداشم باهام حرف نمیزد