2777
2789

برای سفر۶روزه استانبول برای ۳نفر چقد پول همراهمون باشه کافیه؟بجز هزینه تور و اینا.دوستانی که رفتن یه لطف میکنن راهنمایی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جز هتل و هواپیما خب بقیه ش برمیگرده به سبک زندگی تون 

غذا از ۳۰ لیر شروع میشه تا بالاتر 

تاکسی خیلی هزینه ش زیاد شده اما اتوبوس ۳و نیم لیره 

لباس هم مثل ایران تقریبا 

دیگه ببینید چقدر میخواید خرج کنید 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

بستگی داره چجوری خرج کنی 

غذاهاشون قیمتاش مثل ایرانه ولی من به مزاجم سازگار نیست از اینجا کنسرو بردم ادویه نداره غذاهاشون چرب و شیرینه

با مترو رفت و آمد خیلی راحت تره و زود می‌رسی وبه اذای هر نفر باید یه استانبول کارت بگیری و با مترو راحت برید 

بگو کجاها میخوای بری تا قیمت بگم بهت

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁

اگر کنسرت بخوای بری که تو کشتی هست بهمراه شام اینا نفری ۲۰۰ دلار شروع میشه بستگی به خواننده داره 

اگر بابت مرکز خرید اینا سوالی داشتی بپرس ج میدم

اگر کنسرت بخوای بری که تو کشتی هست بهمراه شام اینا نفری ۲۰۰ دلار شروع میشه بستگی به خواننده داره&nbs ...

موزه شکلات شما رفتی؟ خیلی قشنگا اما با تاکسی دوره. هم رفت و هم برگشت ب تکسیم کلی پولش میشه. خوب چکار کنیم پس؟ 😩

موزه شکلات شما رفتی؟ خیلی قشنگا اما با تاکسی دوره. هم رفت و هم برگشت ب تکسیم کلی پولش میشه. خوب چکار ...

تو یه پیجی دیدم قشنگه ولی نرفتم با مترو برو تاکسی ها خیلی گرون میگیرن و چون کیلومتر شمار میبرم الکس میچرخونن که بیشتر بگیرن 

تو یه پیجی دیدم قشنگه ولی نرفتم با مترو برو تاکسی ها خیلی گرون میگیرن و چون کیلومتر شمار میبرم الکس ...

میگن مسیرش به مترو نمیخوره خیلی پیچ در پبچه باید با تاکسی بری.

مرکز خرید الویوم شما رفتی؟ درسته که قیمتاش خوبه و سه شنبه ها حراج داره؟

میگن مسیرش به مترو نمیخوره خیلی پیچ در پبچه باید با تاکسی بری. مرکز خرید الویوم شما رفتی؟ درسته که ...

الویوم اصلا بدرد نمیخوره نه چیز قشنگی داره و قیمتا هم بالاست 

مرکز خرید جواهیر برو عالیه