2777
2789
عنوان

سل فری یا آمینو؟

423 بازدید | 29 پست

خانوما جواب غربالگری اولم ریسک سندرم داون ۱به ۲۶بوده که یه ریسک خیلی بالا به حساب میاد.

دکترم گفت آمینو سنتز بده که۱۰۰درسته من ولی میخوام سل فری که تهاجمی نیست بدم و اونم جوابش۹۹درصد درسته

برای آمینو ار عوارضش میترسم چون قبلش یک رضایت نامه کتبی میگیرن که اگر اتفاقی افتاد با مسئولیت خودته 

اما سل فری هیچ خطری برای جنین نداره

شما نظرتون چیه؟اگر تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین اصلا حال روحی مساعدی ندارم

دکتر ارجاع داد به پرینتالوژیست برای بررسی وضعیت

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دختر دوممیم11هفتگی nipt دادم، خداروشکر سالم بود 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
من هم تو بارداریم ریسک سندروم داون متوسط بود و چون جزو بارداری های پرخطر بودم سل فری دادم و خیلی هم ...

همه میره المان یکماه که خیلیه مال من شش روزه اومد

اینجور تستا که سقط یا ماندگاری بچه رو مشخص میکنه ممکن نیست یکماه طول بکشه باید جوابش سریع بیاد

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

سلفری، nipt تو جوابشنوشته98%درسته ولی آمینو رو میگن 100%

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
همه میره المان یکماه که خیلیه مال من شش روزه اومد اینجور تستا که سقط یا ماندگاری بچه رو مشخص میکنه ...

اخه اون موقع ها برای خیلیا میرفت تهران 

واسه همین اینجوری گفتم 

نمیدونم شاید چون شهرستان بودم جوابش دیر رسید

بچه ها پاک گیج شدم الان کسی آمینو نمیده دیگه چرا دکترم از این روش میخواد استفاده کنم

ببخشید این ازنایش سلفری یا امینو مشکلات ژنیتیکی یاعقب ماندگی های ذهنی روهم نشون میده  اخه ما فامیلیم ازمایش زنتیک ندادیم الان بااین ازمایش همه چی معلوم میشه