2777
2789

قطعا گناهه ساعت درس خوندت رو بزار افطار تا سحر

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو مدرسه از شدت ضعف دستام میلرزن چیزیم یاد نمیگیرم واقعا اما انقد همه میگن نگیزی ۶۰ روز جریمه دار ...

افرین عالیه منم میگیرم تا اخراش قبول باشه 

برای سلامتی امام زمان صلوات

من موقع امتحانا نمیگرفتم 

ضعف و بی‌حالی از یه طرف 

امتحانای سخت دانشگاه هم از یه طرف دیگه 

قطعا غش میکردم😁

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

به نظرم درس ربطی نداره ...کلا روزه یکم سختی رو داره نمیشه که روزه بگیری و هیچ سختی نکشی ...تحملت رو بالا ببر

من یادمه ماه رمضون گرما بود و روزای بلند تر از الان ،، من از 8صبح میرفتم دانشگاه تا5 غروب، کنفرانس میدادم ،امتحان و... ...تازه خیلی وقت ها مجبور بودم یه مسیر طولانی تو آفتاب پیاده برم ..واقعا خیییییلی سخت بود یه وقت ها دیگه میخواستم غش کنم ...چلی خب مجبور بودم بگیرم نمیشه که 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕