2777
2789
عنوان

علائم شوهرم..یعنی چش شده؟

563 بازدید | 38 پست

دوسال کارگر برادرش بود ..پارسال ک کشاورزی ضرر ش..امسال هم محصول رو خوب نخریدن و فقط پول اولیه در اومد ک داداشش همه رو برد..با اینکه این دوسال شب روز کارگری میکرد و شب تا صبح آب میداد صحرارو..سه روزه افتاده توی خونه.. ن غذا میخوره ن حرف میزنه.. همش میگه کاش بمیرم..اینم بگم دیسک کمر داره و چند سال پیش قرار بود عمل شه ک پول نداشتیم..و امسال درد کمرش وحشتناک شده و روحیه اش هم خراب شده 😔😔

افسردگی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگه میخوام بخوابم.. ولی همش بیداره و توی فکره..گاهی از گوشه چشمش اشک میاد..کمردردش خیلی شدید شده اما بی پولی داره از پا درش میاره..ب من قول داده یود برداشت محصول برات گوشواره میخرم ولی نشد

چکار کنم 😔

ببرش روانشناس

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
چکار کنم 😔

حداقل کاری که میتونی کنی اینه فعلا...خودتو شاد نشون بدی وسعی کنی از این فاز غم بیاریش بیرون وبگی مهم نیست خدا روزی رسونه...بلاخره به گشایشی میشه نگران نباش...وظاهرا خودتو بیخیال نشون بدی شاید موثر باشه وحالش بهتر بشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
ببرش روانشناس

پول نداره بره دکتر کمرشو صاف کنه چجوری پیش روانشناس که ساعتی خدادتومن پول میگیرن؟؟؟؟😐

لاحول ولاقوّه الّا باالله الاعلیّ العظیم                   انشاءالله همیشه شانس با دخترم یار باشه و همیشه سلامت باشه و سایه پدر و مادرش از سرش کم نشه