2777
2789
عنوان

چی بخوریم سقط کنیم سریع

564 بازدید | 35 پست

کمک کنید مطمن نیسم باردارم ولی پریود نشدم. سه هفته گذشته یکم احساس بیحالی سرگیجه دارم توهمی شدم تست ندادم میترسم🥺🥺🥺🥺

دخترم هنوز یه سالشع چیکار کنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۱۵ ماهشه دلم میخواد اقدارم کنم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

دعا کن نی‌نی از دل تو دراد بیاد تو دل من🥺🥺🥺

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
اسی امضانداره که

داره برو تو بیوش

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
میترسممم تاحالا عقب ننداخته بودم  امروز نمیدونم تلقینه یا چی فک‌میکنم حالت تهو دارم

خوب نترس بلاخره که چی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
داره برو تو بیوش

هه راس میگی. حتما از قبل بوده. چقد جالب خواست آدما چه راحت عوض میشه.

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من