2777
2789

چندوقته رو شوهرم مشکوک شدم دیشب انقد بهش فکر کردم و ذهنمو درگیر کردم خواب دیدم شوهرم هی وسط حرفاش میگه نگار اینطوری کرد نگار اونطوری کرد ... من یهو داد زدم نگار کیه دیگه 😐 اونم گفت دکتر رفته بودم چند وقت پیش منشی اونجا بود از من خوشش اومد ( شوهرم قیافش خیلی خوبه😔) بعد من قاطی کردم شماره دختره رو با گوشیم گرفتم که بهش زنگ بزنم شوهرم زودتر از من زنگ زد بهش گفت نگار زنم میخواد بهت زنگ بزنه جوابشو نده 😐😐😐 منم شروع کردم جیغ و داد کردن که یهو مامانم اومد بهش قضیه رو گفتم، شوهرمم گفت به خدا فقط بهم پیام میدیم کاری. نداریم مامانم گفت خب اگه فقط پیام میدن اشکال نداره 😂😂😂 خدایی هنگم این چه خوابی بود آخه میخواستم خودمو بکشم تو خواب هرچی بالا پایین میپریدم و جیغ و داد میکردم هیچکس محل نمیداد میگفت مگه چیه فقط دارن پیام میدن بهم 😟

لایک نکنید 

منم یبار خواب دیدم همسرم زن گرفته 😂😂دیگه تصمیم گرفتم شبها غذای چرب نخورم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای امروز صبح هم من خواب دیدم یجایی بودیم بعد شوهرم و منو دوتا خانومه اونجا بودن داشتیم حرف میزدیم بعد شوهرم ب خانومه کناریش هرچی میگف کربازی درمیاورد بعد شوهرم توگوشش بهش حرف زد منم عصبی شدم پاشدم قهر کردم بعد اومد سراغم زدم توگوشش و حسابی زهر چشم گرفتمو ولش کردم باخودم میگفتم اره اینجوری حساب پس مبگیرن🤣🤣🤣حالا صبح ازخواب پاشدم حالم بدشده بود انگار واقعی خیانت کرده 😃😃😃😃

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی حس بدیه 😣😣😣

لامصب تا صبح هم طول میکشع😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

وای منم 🤣 صدام باهاش قهر میکنم یبار خاب دیدم اون دختره ام مث من حاملس شوهرم کلی بهش می‌رسیده من توجه نمیکرد 🤣 شب شد خاستم ببینم پیش کی میخابه که یهو از خاب پریدم

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
وای امروز صبح هم من خواب دیدم یجایی بودیم بعد شوهرم و منو دوتا خانومه اونجا بودن داشتیم حرف میزدیم ب ...

مگه اینکه تو خواب از پسشون بربیایم

لایک نکنید 
وای منم 🤣 صدام باهاش قهر میکنم یبار خاب دیدم اون دختره ام مث من حاملس شوهرم کلی بهش می‌رسیده من توج ...

انقدر که اطراف آدم زیاد شده ها دیگه تو خوابامونم در امان نیستیم 

لایک نکنید 
مگه اینکه تو خواب از پسشون بربیایم

خخخخ دقیقا 

انقد ازخودم خوشم اومده بود🤣🤣🤣

بهش گفتم توغلط میکنی درگوشش حرف میزنی یعنی چی ک درگوشش حرف بزنی دستتم بذاری کنار گوشش خخخخ ی زنه دیگم کنارمون بود میگف افرین افرین منو شیرمیکرد😂😂😂😂

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲