2777
2789
عنوان

هیچی نداریم خونمون ....

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 26 پست

خوب باید لیست بنویسی که همیشه همه مواد را حتی در حدکم داشته باشی.که توی غذات لنگ نمونی.مثل برنج و گوشت و مرغ و حبوبات و رب وروغن و تخم مرغ و ماکارونی و سبزی خورشتی و رب انار و لیموعمانی و کرفس خورد شده و لوبیاسبز وسیب زمینی و پیاز و آبلیمو و آرد و نان و ....الان با همین لیست چندین غذای مختلف میشه درست کرد.

یه روز خوب میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باید لیست بنویسی که همیشه همه مواد را حتی در حدکم داشته باشی.که توی غذات لنگ نمونی.مثل برنج و گو ...

اینا رو دارم ولی کمه بازم خونه بقیه 

الان بخام پیتزا درست کنم قارچ ندارم سوسیس ندارم مرغ ندارم زیتون ندارم

منم خرید دوست دارم ولی هیچی پول ندارم شما از کجا پول داری

وای عزیزمممم 

منم خودم پول ندارم که ..کارت شوهرم دستمه 

عقد کرده ام شوهرم مجردی زندگب میکنه میام پیشش می مونم غذا میپزم براش هر روز دستور میده اینو بپز اونو بپز 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
اینا رو دارم ولی کمه بازم خونه بقیه  الان بخام پیتزا درست کنم قارچ ندارم سوسیس ندارم مرغ ندارم ...

من خودم همیشه یه بسته نون پیتزا توی فریزرم دارم .قارچ همیشه توی فریززم دارم.فلفل دلمه هم همینطور.اگر فریزرت جا نداره اینا رو تازه بخری بهترم هست

یه روز خوب میاد

من خودم همیشه یه بسته نون پیتزا توی فریزرم دارم .قارچ همیشه توی فریززم دارم.فلفل دلمه هم همینطور.اگر ...

نون پیتزا نمیگیرم خودم خمیرشو درست میکنم ولی موادش خیلی رو اعصابه بعدم که اره فریزم کم. جاست 

اینا رو دارم ولی کمه بازم خونه بقیه  الان بخام پیتزا درست کنم قارچ ندارم سوسیس ندارم مرغ ندارم ...

خوب قارچ معلومه کسی تو خونه نداره، سیاه میشه.

مرغ و گوشتم همیشه مثلا شنبه ها بخر. به اندازه کل اون هفته.

در کل فکر کنم شنبه صبح یه لیست تقریبی بنویسی که کل هفته قرار چی بخورین. اونجوری ، هر شنبه همه مایحتاج اون هفته رو تهیه کن.