2777
2789

اصلا معلوم نیست. یکی که تا الان نخونده ممکنه یهو شروع کنه و رتبه‌ش خوب شه. به پایه و تلاشت بستگی داره. هیچ فرمول کلی ای نداره.

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیست. یکی که تا الان نخونده ممکنه یهو شروع کنه و رتبه‌ش خوب شه. به پایه و تلاشت بستگی دار ...

شما رشتتون انسانیه؟؟

بنظرتون اگه روزی ۱۶ ساعت بخونم، چه رتبه ای میتونم بیارم؟؟؟

شما رشتتون انسانیه؟؟ بنظرتون اگه روزی ۱۶ ساعت بخونم، چه رتبه ای میتونم بیارم؟؟؟

نه انسانی نیستم 

۱۶ ساعتم خیلی زیاده اما اگه کسی بتونه بخونه( برای شروع خیلیه دلت رو میزنه) رتبه‌ش خیلی تغییر میکنه. 

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
خوب بودم تقریبا. میخام زیر۵هزار بشم. شدنیه؟؟؟

رو عمومی خیلی وقت بذار و میانگین درصد های ۵۰۰۰ رو نگاه کن موفق میشی.

شما رشتت انسانیه؟؟

آره. کنکوری نیستم ولی احتمالا سال آینده بشم. لیسانس و فوق لیسانس رشته ای که دوسش نداشتمم گرفتم، ۲۶ سالمه. ولی میگم چراااا حقوق نخوندم، رتبمم میرسید، سال اول کنکورمم بود هیچی نخوندم ۷ هزار شدم.

من تجربیم ولی منی ک از اولش خر زدم تا ۳ هفته پیش ۱۲ ساعت ب زور میرسوندم الان ۱۴ ساعت میخونم من کم کم زیادش کردم نمیخوام انگیزه منفی بدم ولی سعی کن یجوری بخونی بهت فشار نیاد فشار بیاد روزی ۱۶ ساعت بخونی میبری از همه چی عصاب خوردی میگیری