2777
2789

دبیرستانیهایی که تازه میرفتن مدرسه رو دیدم یاد اون روزا افتادم حالم خیلی خراب شده یاد آرزوهام ...

من درسم خوب بود همیشه خودمو شاغل میدیدم  تو شهری که دوسش دارم زندگی کنم ولی حالا فقط یه لیسانس دارم تو خونه بیکار نشستم تو شهر غریب که اصلا دوسش ندارم با آدمایی که زبونشون و فرهنگشون زمین تا آسمون با من فرق داره هیچ دوستی ندارم بدتر از همه بیکاریمه حی میکنم زندگیم نابود شده دوازده ساله ازدواج کردم یه بچه دارم 

بخاطر بچم نمیدونم چطور حالمو خوب کنم 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیا با فوق لیسانس بیکارن ،شما فک کن حتی اگه قصد شاغل شدنم نداشتی دیگه حدااقل لیسانس رو باید میداشتی،برای کارم دیر نبست به جای نشستن و فکر کردن و افسردگی پاشو بزن استخدامی اموزش پرورشی چیزی هرسال دارن نیرو میگیرن دوست من متولد ۶۵ هست تازه دوساله قبول شده معلمه یکی دیگشونم بازم ۶۵ امسال سال اول معلمیشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
کدوم شهری؟ اگه بزرگه اگهی های کارو ببین شاید جای خوبی پیدا شد

یکی از شهرهای استان لرستانم 

اصلا این استان کار نداره متاسفانه یه مدت هم پیج زدم اصلا فایده نداشت زحمتش زیاد بود درآمدش کم دردسر زیاد ولش کردم 

منم بالیسانس روانشناسی بیکارم،تمام رفقام که تواین رشته بودن اکثراپزشک وشاغلن

شما برو برای دبیری عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
حتما باید بری سرکار،!برو یه هنری یاد بگیر؛یه زبان یاد بگیر؛باشگاه برو؛اونایی که درس خوندن اکثرا بیکا ...

دوس دارم مستقل باشم اینا هم خوبه ولی من تفریحیه 

ارایشگری رفتم نتونستم ادامه بدم دلم پیش کار بهتر بود یه مدتم شیرینی پزی و کیک پزی انجام دادم ولی از ته دل شادم نمیکنن

من با تمام وجودم درکت میکنم  کاش میشد بغلت کنم

بیا منو بغل کن 

چون منم همش حسرت داشتم 

شاگرد اول کلاس بودم اوناییکه درس خون نبودن همه شاغل شدن 

منم 😒

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔