2777
2789

سلام من برای صورتم چون جوش میزنه خیلی کرم های لایه بردار و ضد جوش وضد لک استفاده میکردم.این چند روزم خیلی بد غذا بودم و چند روزی رم روزه گرفتم.ازون طرف لیزر برای موهای زائد هم رفتم.ازون طرف چون بچه قبلیم سنش پایینه نیاز بوده تا سه ماه روزی دوتا اسید فولیک بخورم که نخوردم.و همه ی اینا احتمالا نقص یا ماکروزومی یا مشکل تو جنین رو زیاد میکنه.دلم میخواد نگهش دارم ولی عقلم میگه اگه مشکل داشت چی.حنی اگه مشکل نداشت این که ۹ماه استرس ناسالم بودنشو داشته باشم خودش تاثیر منفی رو بچه میذاره نمیدونم چیکار کنم با هیچکسم نمیتونم مشورت کنم.تو روخدا راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو سلامت رو گذاشتن که از سلامت جنین مطمئن بشی چرا میخوای سرخود سقطش کنی بذار تا سونو سلامت 

گر نگهدار من آنست که من میدانم      شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

یه نگاه به وضع زندگیت .روحیه خودت همسرت بکن .از لحاظ اقتصادی چی ؟

اگر اینارو اوکی بودی بیار 

اگر نه نیار 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

اینایی که گفتی مشکلی ایجاد نمیکنه بازم با دکتر مشورت کن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
یه نگاه به وضع زندگیت .روحیه خودت همسرت بکن .از لحاظ اقتصادی چی ؟ اگر اینارو اوکی بودی بیار  ...

اون بچه الان یه موجود زنده ست چه راحت در مورد بودن و نبودنش نظر میدید 

قبل از بارداری باید احتیاط کرد نه بعدش

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
اون بچه الان یه موجود زنده ست چه راحت در مورد بودن و نبودنش نظر میدید  قبل از بارداری باید احت ...

شما میتونی نظرتو تاپیک کنی نه اینکه تحمیلش کنی .هر کسی چیزی گفته لطفا حرفاتو برای خودت نگه دار 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است