2777
2789
عنوان

دور سر نوزاد تو روخدا بیاین

184 بازدید | 17 پست

سلام خانوما دختر من تازه دوماهش تمام شده بردمش بهداشت دور سرش ۳۷ و دو دهم بود و وزنشم کم بود گفتن دوهفته دیگه بیارش برا دور سر خیلی نگرانم کسی بوده اینجوری ک مشکلی نداشته باشه

خدایا دخترمو به تو سپردم نا امیدم‌نکنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا برا جي نگراني الان؟خب طبيعيه بهداشت جو الكي ميده كلا حرفاشون رو جدي نگير فقط و فقط متخصص براي بعداشت واكسن رو ببر 

يبار پسرم يهويي يه كيلو زياد كرده بود برده بودم برا واكسن اين ديد هم وزنش تو اون ماه خيلي بيشتر شده نمودارشم صعودي اينقد دعوام كرد كه شيرت كمه وزن نميگبره من يعني فقط ميخنديدم كه خنگي بخدا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اره عزیزم الکی به ادم استرس میدن منم یادمه دخترم رو بردم نزدیک چهل بود گفتن نزدیک به خط مهور چقدر حرص خوردم و گریه کردم یه متر ورداشته بودم مدام اندازه میگرفتم بردمش دکتر  دکتر از جلو در برم گردوند گفت برو خانم دخترت سالم سالم یکی که سرش بزرگه یکی کوچیک الکی رو بچه عیب نزارین شاید تو خانواده شما یکی سرش بزرگ باشه الان هم ۶ سالشه چقدر هم باهوش ماشالله 

به نظرم مشکلی نداره.من یادمه پسرم دوماهش بود دور سرش ۳۶ سانت بود

میخای منو امیدوار کنی خیلی نگرانم از دیروز کارم شده گریه تو روخدا راستشو بگین

بهداشت همیشه ادمو میترسونه منم دخترم ۵ ماهه بود گفتن دور سرش کمه وزنش کمه ببرش دکتر آزمایش بده اینقد ترسیدم گریه کردم همون روزش بچمو بردم پیش دکتر خودش دکتر گفت عادیه

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
بچه که بدنیا میاد معمولا دورسرش ۳۵ سانت هست.تو سه ماه اول هرماه دوسانت اضافه میشه.الان نوزاد شما طبی ...

اخه دخترم دوماهشه و ۳۷ونیمه شماهم هم میگی ماهی دوسانت الان باید ۳۹باشه

اصلانگران نباش ایناهمیشه الکی جومیدن من بچم کوچیک بود خیلی تپل بود بردم بهداشت برا واکسنش بهم گفت بچت زیادسنگینه یکم کمتربهش غذا وشیربده .اصلا گوش ندادم الان ۱۵سالشه واصلا چاق نیست تازه لاغرم هست😄

اصلانگران نباش ایناهمیشه الکی جومیدن من بچم کوچیک بود خیلی تپل بود بردم بهداشت برا واکسنش بهم گفت بچ ...

تو رو خدا دعا کنین چیزی نباشه