2777
2789

سلام خوبین میگم وقتی منتظر شدین که پریود بشین نشدین حسی بهتون میگفت حامله اید دنبال اون حس نا خوادگاهم میخوام ببینم چه شکلیه 

ن هیچی قبلش همش فکر میکردم ولی بعدش جدی نگرفتم گفتم یا میشم یا نمیشم

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش فکر میکنم خدا یجوری میفهمونه به ادم 

نه باباع😅

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

زیاد به اون حسه اعتمادشان من پنج ماه اقدام کردم به بارداری هرپنج ماه هم حس حاملگی بهم دست می‌داد چیزای سنگین بلند نمی‌کردم مراقب بودم که مثلا چیزی نشه بعد یکی دو روز اینور اونور میدیم بله فلکه رو باز می‌کردنو پریود میشدم آخرسر م ماه رمضون تستم مثبت شد و برعکس همش زیر شکمم درد میکرد