2777
2789
عنوان

تنهایی

223 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من خیلی تنهام ۲۶سالمه نه ازدواج کردم نه دوست پسر دارم چندتا رابطه داشتم که هیچکدوم به ازدواج ختم نشد فقط دوستیه الکی و وابستگی و شکستن من بود

از تنهایی خسته شدم دنبال کار رفتم نبود بالای بیست جا رفتم کار ندادن بهم نمیدونم حس میکنم مشکل دارم اخه ظاهرمم خوبه خیلیم حرف گوش کنم فقط شانس ندارم خیلی تنهام دوستام همه ازدواج کردن بعد من هنوز تو گروهای تلگرامی چت میکنم که سرگرم شم خیلی بدبختم نمیدونم بخندم یا گریه کنم پوایم ندارم که بخودم و ظاهرم برسم هنوز مستاجریم و روم نمیشه از پدر مادرمم پول زیاد بخوام مثلا دماغمو عمل کنم یا برم بگردم تفریح کنم همش تو خونم پوسیدم چیکار کنم برام دعا کنید ازدواج کنم😭😭😭😭😭

ان شا الله به زودی

نماز امام زمان، جعفر طیار و نماز هدیه بحضرت رسول بخون

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون رفتن که پول نمیخواد همیشه.سعی کن با تنهاییت اشتی کنی.منم هیچ دوستی ندارم ولی پارتنر دارم هر چند سربازیه و هر یک ماهو نیم یکبار میتونیم سه چهار روز بریم گردش.

در کل ولی انقدری تنهاییمو دوس دارم که گاهی وقتی هست بهش میگم برو تنهام بزار کلا امروز به من‌ ن‌پیام بده ن زنگ دلم برا تنهاییم تنگ شده

ازدواج هم کنی معجزه نمیشه.

مستاجری باز و زندگی یکنواخت تازه دیگران بچه دارن تو نداری!!

بچه داربشی هم فرق نداره دیگران چیزهایی دارن که تو نداری تازه هر روز شوهرت یه چیز میخواد و بچت یه چیز و .....‌

گلم شادی رایگانه.یاد بگیر چطور شاد باشی.دماغ بیچاره رو چرا انگولک میکنی؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
فداتشم گلم برام دعا کن خیلی درموندم

خدانکنه. ایشالله زنده و سالم باشی ۱۲۰سال

دشمنت درمونده باشه

میفهممت

منم خودم ی روز تو موقعیت شما بودم. کلی نذر کردم حتی سر کتاب باز کردم.. 

درسته ازدواجم ب اجبار پدرم بود و خاطره خوبی ندارم اما خداروشکر از اون خونه نجات پیدا کردم و از حرف مردم راحت شدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مامانم نمیزاره میگه محیطش خوب نیست و پولشم ندارم بدم

پس سعی کن بری پارک و قدم بزنی تاب بخوری تو شوهر باور کن تنهایی خیلی بهتر تا اینک با ادمایی دوست باشی که روزی هزاربار دلتو میشکنن