2777
2789

پریودم عقب افتاده فکر کردم باردارم ولی بی بی چک منفی شد یه ترشح همراه خون هم داشتم امروز دقیقا وقتی رفتم بی بی چک بزارم با هزار امید حالا نمیدونم لک لانه گزینیه یا پریود شدم🤕

چند روز عقب انداختی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ ادامه داشت  ک پریودیه اگ ن صبرکن چندروز وباز بی بی بزن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
من این ماه پونزده روز عقب افتاد پریودم با اینکه حتی ی روز تاخیر هم نداشتم تا حالا آزمایش خون و بی بی ...

ندارم فردا بخرم منم بخورم خسته شدم از این استرس چطوری بخورم؟

من این ماه پونزده روز عقب افتاد پریودم با اینکه حتی ی روز تاخیر هم نداشتم تا حالا آزمایش خون و بی بی ...

اگه روزه میگیری شاید بخاطر روزه داری بوده سیستم بدن تغیر کرده

اگ ادامه داشت  ک پریودیه اگ ن صبرکن چندروز وباز بی بی بزن

من ماه قبل ۲۷ شده بودم این ماه الان ۲۷ ام بود امروز باتوجه به اینکه همیشه جلو میفتاد پری گفتم احتمالا باردارم ولی منفی شده و اون ترشحه 

منم عقب افتاده ولی من اصلا بچه نمیخوام بیبی چک زدم خداروشکر منفی شد  انشاالا شما باردار باشی

مرسی عزیزم من خیلی دارم سر این یکی اذیت میشم یبارم سقط کردم

انشالله لانه گزینیه،هی بیبی نزن صبر کناین استرسا و انتظارا کارو خراب میکنن

انشالله عزیزم چشم

به خدا اینم یهو گفتم برم بخرم بزنم چون دیدم واقعا علائم دارم