2777
2789
عنوان

فیلمای چرت و پرت تو گوشی همسرم

128 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ممنون میشم که شمام نظرتونو بدین در مورد این حرف 

تو گوشی همسرم قسمت سابقه جستجو یه صفحه فیلم باز شده بود 

و تاریخچه جستجو هم یه عالمه فیلم البته فقط عکس فیلم بود که میزدی روش باز نمیشد کلا فقط مشخص بود فیلمای ....هستش

حالا من هی میگم دیدی هی قسم و ایناکه نه 

البته خودش همیشه میگه دیدن این فیلما مناسب نیست و تاثیرات مخرب رو مغز و قلب داره 

مییگم پس اینا چیه میگه تو واتساپ لینک فرستادن من زدم رو لینک اینا اومد من اصلا نگاه نکردم خارج شدم 

حالا نمیدونم باور کنم یا نه خیلی اعصابم ریخته بهم😔

سعی کن باور کنی نکنی خودت اذیت میشی کاریم نمیتونی بگنی

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶 هر کسی یه طرز فکری داره 

هرکسی بله 

من فکر کردم شما مذهبی هستی و بخاطر همین از فکر کردن به این قضیه ناراحت شدی خواستم بگم از لحاظ شرعی اینکار ورود به حریم شخصی همسرت محسوب میشه و ایراد داره