2777
2789
برای اینکه از شیر مادر محروم نباشه میگم وگرنه شیرم خیلی کمه باید شیرخشک بدم

بهش بده خوبه

تا وقتی کامل شیرت خشک نشده بهش بده

بچه وقتی شیر مادر میخوره غیر از اینکه همون یه ذره شیر هم براش مفیده همین که تو آغوش مادر قرار میگیره برای شیر خوردن خودش کلی فواید روحی عاطفی برای شخصیت و آینده کودک داره  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شبا میحوره بده بهش ولی بعید میمونم یادش باشه بعد چهار ماهم شیر شبو قطع کنی بهتره میخوای بدی دردس ...

ععذاب وجدان دیوونم کرده

حاضرم دردسر بکشم فقط چند بار در طول روز شیر خودمو بدم

همش گریه میکنم

اخر شب به جیغ میندازه احساس میکنم یاد سینه افتاده

ممکنه یادش باشه که سینه مادر میخورده

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بهش بده خوبه تا وقتی کامل شیرت خشک نشده بهش بده بچه وقتی شیر مادر میخوره غیر از اینکه همون یه ذره ...

منم دقیقا همین مسئله که گفتین مد نظرمه  برای سیر شدن بچه شیرخشک هست   روح بچه باسینه مادر اروم میشه

منم دقیقا همین مسئله که گفتین مد نظرمه  برای سیر شدن بچه شیرخشک هست   روح بچه باسینه ...

آفرین به شما  

زود بچه ات یک و نیم یا دو ساله میشه و دیگه شیر نمی‌خوره و غذا خور میشه

ولی این مدت کوتاه که از محبت سیراب شده اثر خوب همیشگی رو روحیه اش می‌ذاره

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
این شیری که مونده تو سینت الان فاسده چون بچه استفاده نکرده بهتره بهش ندی از غذای کمکی استفاده کن روز ...

دکار بردم ویزیت شده اصلااا مشگلی نداشته

احتمالش هس یاد سینه مادر کنه میگم شاید یاد سینه مادر میفته اینطور بی تابی میکنه

بچه از چه ماهی وابسته سینه مادر میشه

ععذاب وجدان دیوونم کرده حاضرم دردسر بکشم فقط چند بار در طول روز شیر خودمو بدم همش گریه میکنم اخر ...

نه بابا یادش نیفاده عداب وجدان نداشته باش شیر خشکم کم از شیر مادر نیست مخصوصا الان با این گرونیا که شیر مادر با شکم گشنه خاصیتی نداره والا من به دخترم شیر خودمو دادم ولی اگه حامله بشم این یکیو شیر خشک میدم طفلی بچم یکم جون بگیره

با سلام و عرض ادب 

برای مشاوره در زمینه شیردهی با شماره 09129057562 یل  02188891169 و 02188891170 انجمن  علمی ترویج  تغذیه با شیرمادر ایران تماس بگیرید

برای اجاره و کرایه شیردوش در تهران و حومه با شماره ۰۹۱۲۹۰۵۷۵۶۲ تماس بگیرید 

مارک شیردوش ها اسپکترا می باشد.