2777
2789
عنوان

پارافین خوراکی برای یبوست کودک

12143 بازدید | 17 پست

سلام.بچم چند وقته یبوست داره،امروز بردمش دکتر فوق تخصص گوارش،بهش پارافینداده،۵ سیسی دو بار  در روز،کسی بوده به بچش پارافین خوراکیداده باشه اونم برای چند ماه!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا ببرش چندجا دکتر اونام معاینه کنن 

یه دکتری به دختر عموم پارافین داده بود بردنش جای دیگه چندوقت بعد محبور شدن یه قسمت از رودشو بردارن 😣

دوسه سالش بود اونموقع الان دبیرستانه ولی اثار اون جراحی هنوز روش مونده

تروخدا ببرش چندجا دکتر اونام معاینه کنن  یه دکتری به دختر عموم پارافین داده بود بردنش جای دیگه ...

اون حتما یبوستش خوب نشده،عملش کردن،چون فکر کنم عوارض ریوی بیشتر داشته باشه

تروخدا ببرش چندجا دکتر اونام معاینه کنن  یه دکتری به دختر عموم پارافین داده بود بردنش جای دیگه ...

این فوق تخصص گوارش ،تو مشهد خیلی معروفه،خیلی ها ازش راصی بودن،نمیدونم چیکار کنم،باردارم هستم همش حرصم میخورم

چند وقت بهش دادین و چقدر در روز؟تاثیری ام داشت

اول یه روز درمیون ، یه قاشق مربا خوری ، بعد از دوهفته ، دو بار درهفته ، بعد از سه هفته ، یه بار در هفته ، بعد از یه ماه قطعش کردم و یبوستش کاملا برطرف شد .... 

اون حتما یبوستش خوب نشده،عملش کردن،چون فکر کنم عوارض ریوی بیشتر داشته باشه

نه عادت میکنه ب دارو بعد یه مدت پارافین هم جواب نمیده و مدفوع تو روده می‌مونه و پیچ خورده گی روده پیش میاد در نهایت جراحی میکنن 

این فوق تخصص گوارش ،تو مشهد خیلی معروفه،خیلی ها ازش راصی بودن،نمیدونم چیکار کنم،باردارم هستم همش حرص ...

والا اون دکترم خیلی معروف بود ولی خدا به دکتر علم خیر دنیا و اخرت بده که نجاتش داد حیف الان امریکا هستن

اول یه روز درمیون ، یه قاشق مربا خوری ، بعد از دوهفته ، دو بار درهفته ، بعد از سه هفته ، یه بار در ه ...

یادتونه چند وقتش بود؟یبوستش در چه حد بود،پسر من تقریبا هر روز دفع داره ولی بار اول دفع با درد

نه عادت میکنه ب دارو بعد یه مدت پارافین هم جواب نمیده و مدفوع تو روده می‌مونه و پیچ خورده گی روده پی ...

دیگه موتدم چیکار کنم ،اینقدرم بدخوراک که انجیر و خاکشیر و... نمیخوره 

انشالله کوچولوی شمام هر چه زودتر خوب خوب بشه،انشالله دلتون شاد بشه