2777
2789

خریدن صندلیو سوالای کنکور ک همه میدونن چیز جدیدی نیست اینو آدم بره کجا بگه ک امتحانای نهایی رو هم سلیقه ای تصحیح میکنن؟ یارو دبیر ادبیات میاد امتحان ریاضی نمره میده 

بعد اعتراض میزنی،خودت حساب میکنی جمعا نمرت میشه ۱۹ 

یارو دبیره از عقده یا لجش میده ۱۶ 

کمتر میده بجا اینکه نمره واقعی بده 

اینا فقط یه نمونه کوچیک از بی عدالتیه 

سیستم آموزش پرورش ما از بیخ و بن ت ع ن غوطه وره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریدن صندلیو سوالای کنکور ک همه میدونن چیز جدیدی نیست اینو آدم بره کجا بگه ک امتحانای نهایی رو هم سل ...

هی نگو 😔😔

به خدا پسر من میومد خونه می‌گفت نهایتا ۱۹ بگیرم یهو نتایج اومد دیدیم ۱۵ شده نمرش.

آخه هویت اجتماعی و سلامت و بهداشت چه تاثیری توی زندگی داره که نمرش تراز و معدل رو بیاره پایین؟؟

یه مهندس با عربی چه طور کاری داره که نمره ی عربی ترازش رو بیاره پایین؟؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ببین تو سهمیه رتبه خوب میشه ولی شانس ب رشته های تاپ ندارن اونجوری چون زیرگروه خوب نزدن اونی قبول میش ...

میشه من رو هم راهنمایی کنی؟

پسر من ۴۱۸۵ ریاضی منطقه دو شده،کدوم رشته ها و چه شهرهایی می‌تونه قبول بشه؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پسر من کلی زحمت کشید و شب نخوابید و قیافش روز کنکور مثل هپلیا شده بود ۴۲۰۰منطقه دو شد الان اینا باور ...

انشالله واقعا از حق نگذریم دختر بدبخت منم خیلی تلاش کرد داغون شدهم پوستش هم  موهاش دسته دسته میریزه ۴۵۰۰ منطقه دو شد اصلا حقش چنین رتبه ای نبود اما دختر خواهر تنبل خودم چون سهمیه داشت با درسی ک از دبستان ضعیف بود تا دبیرستان الان دانشگاه جای خوب قبول شده چون پدر بزرگش جانباز بوده ب نوه چی ربطی داشته

دوستان لطفا جواب سهمیه ایی هارو ندیدهمونقدر ک باباهای اونا زحمت کشیدنباباهای ماهم با دلار ۱۰۰تومنی د ...

حرفت منطقی نیس و این دو ،دو چیز جداس

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
چهل سال از جنگ میگذره نمی‌دونم چرا این سهمیه ای ها تموم نمیشن کم‌کم به نوه ندیده نتیجه همه سهمیه مید ...

همکار بابام سنشنصف بابامه با پارتی و فلان رزمنده اعلامش کرد و بچه هاش تمام با سهمیه رفتن دانشگاه جالب اینجاس زمان جنگ حتی به دنیا نیومده بوده

کجا با ۳۵۰۰ میشه دندون قبول شد الان شده ۲۲۰۰ دندون نمیاره و پزشکی شهرهای کوچک میاره

منظورش با سهمیه هس

یادمه جلیلی یه توئیت گذاشت که با سهمیه ها مخالفه و کلی دلیل که باید سهمیه ها برداشته بشن ( قبل از ان ...

همه شون یکی ان

چهل سال از جنگ میگذره نمی‌دونم چرا این سهمیه ای ها تموم نمیشن کم‌کم به نوه ندیده نتیجه همه سهمیه مید ...

دادن خواهر من کجایی کاری دختر خراهر خودم از دبستان تا دبیرستان ضعیف بود درصورتی ک دختر من درسش خیلی از اون بهتر بود اون با سهمیه پدر بزرگ هم تراز خولی آورد هم دانشگاه دختر طفلی من با تلاشش شبانه روزی هیچی نشد