2777
2789

امروز تو برنامه زندگی پس از زندگی تجربه کما رفتن حمید جهان تیغ رو گذاشته بودند . پرنده ها رو اذیت می کرده و شکارشون می کرده . و تو عالم کما دیده که پرنده ها علیه این شخص صف کشیده اند و می خوان تنبیهشون کنند. حالا شرحش من اینجا تو لینک دارم می خونم

https://baghestannews.ir/?p=657

من هم تو نوجوانی یک گربه رو کشته بودم . خدا به دادمون برسه . الان که این برنامه رو دیدم خیلی عذاب وجدان گرفتم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالا موندم اگه یه پرنده ای رو از دست یه پرنده شکاری نجات بدیم کار بدیه ؟ 😢 چون به هرحال پرنده شکاریه هم ناراحت میشه دیگه  🤕

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
مورچه هایی که میکشتیم چی یا سوسک ومارمولک

اگه برای شما مزاحمتی داشتن و تو زندگی شما مزاحمت بیماری گزیدگی یا مثل این ایجاد میکردن مجاز به روشی که زجرکش نباشه از بین ببرینشون یا یه جوری از محل زندگی فراری بدی مثلا اگه منبع تغذیه ای دارن مواد شیرین و اینارو از دسترس خارج کنید که تو خونه جمع نشن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
اگه برای شما مزاحمتی داشتن و تو زندگی شما مزاحمت بیماری گزیدگی یا مثل این ایجاد میکردن مجاز به روشی ...

تتوکردن چی.این تو نوشته هاش گفته بخاطر خالکوبی خیلی نازاحتی کشیده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
تتوکردن چی.این تو نوشته هاش گفته بخاطر خالکوبی خیلی نازاحتی کشیده

به هر حال درد غیرضروری به اندام و جسمش وارد کرده یه جور خودآزاری محسوب میشه