2777
2789

برای خیلی سواله مثلا بنده خدا میاد راجب زندگیش میگه میگه دنبال یک مشورتن یک راهنمایی درست بعد تا میرسن و نمیرسن میگن طلاق فقط طلاق🥲

پشت هر اکانت یک آدم که نمیدونم آیا اصلا متاهله مرد یا زنه یک دختر پونزده ساله است که تازه کلاس هفتمه اومده راهنمایی میکنه🥲

باور کنید زندگی بعد طلاق گل و بلبل نیست روزگار سخت میگذره حیف زندگی هاتون نیست 

مشکلاتتون رو ریشه ای با صحبت مشاوره ووو با لحن خوش حل کنید..

❌️اینجا مشورت و راهنمایی هایی که میکنن واقعا مشخص میشه که تو دلشون چیه و واقعا دنبال طلاقن یا نه نمیدونم شما ام این حس رو میگیرید یا نه❓️وقتی مثلا یک نفر تاپیک میزنه و دیگران راهنمایی میکنن واقعا من یکی میفهمم که کی داره از ته دل؛دل میسوزونه🥲

برای یک بحث ساده طلاق رو پیشنهاد میدن 

و بدبختی اینجاست که خیلیا تحت تاثیر همین مشاوره های افراطی قرار میگیرن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اکثر مشکلاتی که بیان میشه خیانتن 

چی بگیم؟بگیم با کسی که بهت خیانت کرده و تعهدش رو زیر پا گذاشته ادامه بده؟؟

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بستگی داره

بعضیا مجردن و کم سن

بعضی وقتا هم واقعا طرف داره آزار می بینه

میگه معتاد هس خرجی نمیده کتکم میزنه و... خب چی بگن؟

هم اونایی که میگن فقط طلاق هم اونایی که میگن رژ قرمز بزن به خودت برس جلوش مانور بده خیلی رو مخن

یکیش من مجبورم بسوزم و بسازم همسرم کار اشتباهشو گردن نمیکگیده لج پیکنه

باور کنید عزیزم همه چیز قابل حل شدنه فقط با صحبت و محیت و مهربونی!من که نمیدونم مشکل زندگیتون چیه ولی خواهرانه میگم با صحبت حل کن طلاق اصلا خوب نیست من خودم عذابش رو کشیدم😔

همه ک نمیگن طلاق 

کامنت طلاق داریم 

کامنت راهنمایی داریم 

مثبت داریم ، منفی داریم ، فحش هم داریم 

کسانی ام هستن دلداری میدن 

شنونده باید عاقل باشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

باور کنید عزیزم همه چیز قابل حل شدنه فقط با صحبت و محیت و مهربونی!من که نمیدونم مشکل زندگیتون چیه ول ...

عزیزم تاپیک شما هم خیلی بی منطقه و مثل کساییه که میگن فقط طلاق اینکه شما از طلاقت راضی نیستی دلیل نمیشه بگی بقیه طلاق نگیرن و طلاق خوب نباشه 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بستگی دارهبعضیا مجردن و کم سنبعضی وقتا هم واقعا طرف داره آزار می بینهمیگه معتاد هس خرجی نمیده کتکم م ...

نه عزیز دلم زندگی شوخی نیست تا یک چیز میشه میگن خب طلاق بگیر واقعا چیزی راجب طلاق نمیدونن این چه راهنماییه🥲همه چیز با صحبت قابل حله برای زندگی راه حل های مختلف وجود داره که طلاق راه درستی نیست😔نمیدونم انشاالله هیچکس زجر طلاق رو نکشه ادم زندگیش رو تا میتونه باید نگه داره

اینکه بعضیا کلا اولین راهشون طلاقه آره مسخرست 

ولی مشاور رفتن هم اکثرا نتیجش میشه همون طلاق. چرا؟

چون شوهره داره همه جوره کم میذاره مشاور هم نمیتونه معجزه بکنه فقط با مشاور رفتن تکلیف اون خانوم زودتر مشخص میشه که شوهرش درست بشو نیست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم تاپیک شما هم خیلی بی منطقه و مثل کساییه که میگن فقط طلاق اینکه شما از طلاقت راضی نیستی دلیل نم ...

این چه حرفیه عزیزم الان شما میگید طلاق برای هر بهانه و چیزی خیلی خوبه؟اتفاقا خداروشکر من طلاق گرفتم اگر دیگران خیانت رو چت و پیام دیدن من با یک خانم گرفتمشون عزیزم قضاوت نمیکنم ولی میگم یک سری چیزها و تاپیک هارو بنده خداها میزنن برای راهنمایی مشورت یا واقعا یکی بلد نیست چطور رفتار کنه چی بگه..آیا درسته بگیم طلاق بگیر؟چنان رو مغز طرف راه میرن که واقعا از فرداش به فکر طلاقه..من منظورم اینه عذاب راه دادگاه سختی هاش فک کردی مهریه یا چیزی آدم میتونه بگیره؟حرف های بعدش که هی تو سری بزننت کلی درد و رنج حتی میگن خب مطلقه است یه دستی بندازیم بعد طلاق زندگی شرایطش سخت میشه باید بری سرکار که از پس زندگیت بر بیای..شما تجربه اش ندارین نمیدونین چی میگم😊