anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 عنوان بیبی چک 139 بازدید | 15 پست دوستان من ۸ ۹ روز عقب انداختم امروز صبح دوتا بی بی چک زدم یه خط شد گرفتم خوابیدم..بیدار شدم دیدم رو جفتش یه خط خیلی خیلی کمرنگ اومده..نظرتون چیه؟در ضمن تو اقدام نبودمچون عقب انداختم بی بی زدم. من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱ 1401/01/27 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21014 نه تا ۵ دقیقه قبولعکسی که ۸ روز عقب میندازه باید فوری دو خط بشع ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
روح_آنابل2 عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 26557 تا پنج دیقه درسته یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 یعنی الان بعد چند ساعت دوتا خط روشه یه خط منفی یه خط دیگم اومده خیلی خیلی کمرنگ من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
zah_____bahram____ra عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 2969 احتمالا مبارکهههههه😊 نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
یلدا۷۹ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 129 بی بی بعد ۱۰ دقیقه باید جواب بده اگه بیشتر زمان بگذره دیگه الکیه ولی ایشالا حامله ای عزیزم من تو اقدامم دعا کنید مامان بشم
zah_____bahram____ra عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 2969 من خواهرم پریودش ۵ ۶ روز عقب افتاد زد منفی شد فردا صب دیده بود مثبتا رفت ازمایش دید بعلههههههه من خاله شدم 😍🥰 نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
mooomo عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2578 کیست نداری؟منم کیست داشتم پریود نمیشدم بیبی چک زدم مثبت شدبعد فهمیدم کیست داشته باشی بیلی مثبت نشون میده برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 من خواهرم پریودش ۵ ۶ روز عقب افتاد زد منفی شد فردا صب دیده بود مثبتا رفت ازمایش دید بعلههههههه من خا ... بسلامتی عزیزم.منم از روز سوم همه بیبی چکایی ک زدم دارم اونا اینطوری نشدن ولی این دوتا ک گزاشتم امروز صبح بعد ک بیدار شدم دیدم اینطوری شدن من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 احتمالا مبارکهههههه😊 😂😂😂 من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
zah_____bahram____ra عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 2969 😂😂😂 ازمایش بده احتمالا ی موجود خیلی قشنگو تو دلت داری ک بی بی چکت مثبت شده نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 کیست نداری؟ منم کیست داشتم پریود نمیشدم بیبی چک زدم مثبت شد بعد فهمیدم کیست داشته باشی بیلی مثبت ... والا نمیدونم تا حالا که نداشتم..همیشه پریودام منظم خیلی کم پیش میاد عقب بیوفته اولش گفتم تغیر فصله ولی هرچی منتظر میمونم میبینم خبری نیس من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 ازمایش بده احتمالا ی موجود خیلی قشنگو تو دلت داری ک بی بی چکت مثبت شده میگم نکنه درست حسابی کاشته نشده ک بیبی چک درست نشون نمیده😟البته ناخواسته بودهولی خب من میخواستم دوسه ماه دیگه اقدام کنم تازه شروع کرده بودم اسید فولیک خوردن من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
anil3245 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 686 بی بی بعد ۱۰ دقیقه باید جواب بده اگه بیشتر زمان بگذره دیگه الکیه ولی ایشالا حامله ... عزیزم من هنوز اقدام نکردم ولی اگه خدا خودش داده باشه هم عیبی نداره.انشالله شماهم بزودی باردار شی😍😍😍 من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱