2777
2789
عنوان

ت این روزای ماه رمضون بیاید دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما موقع افطار دعا میکنم 💚🙏ان شاء الله همه حاجت رواشن  شماهم دعا کنین مامان شم چندساله ...

فدات عزیزم انشاءالله به حق این روزای قشنگ🤲

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

ان شاالله حاجت روا بشین همگی،من الان رو تخت مطبم تازه آیوآی کردم دعام کنید اینماه جواب بگیرم باردار شم 🥺

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

۴۰ تا صلوات برات فرستادم 😘 اگه میتونی برای سرنوشت و خوشبختیم یه صلوات بفرست 🙏💚

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
بی بی شریفه... میشه توضیح بدین 

عزیزم ایشون دختر امام حسن ع هستن که معروفن به طبیب اهل بیت 

خیلیییییییی شفا میدن تو گوگل سرچ کنین کامل ترشو براتون میاره 

ان شاءالله حاجت روا بشین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
ببخشید عزیزم می تونم نگم🥺🥺

وای ببخشید.. نمیخواستم ناراحتتون کنم 

تو امضاتون بود اردیبهشت نوبت دکتر دارین.. منم دوسال پیش اردیبهشت دخترم وقت دکتر داشت.. دکتر گفت چیزی نیست خوب میشه... خیلی عذاب کشیدم... حالم یه جوری شد امضاتونو خوندم ازته دل دعا کردم دخترتون حالش خوب بشه